Δούκισσα Νομικού, Έλλη Κοκκίνου και Κλέλια Πανταζή στόλισαν - Δείτε τα δέντρα τους (pics)

Στόλισαν!!!

Δούκισσα Νομικού, Έλλη Κοκκίνου και Κλέλια Πανταζή στόλισαν - Δείτε τα δέντρα τους (pics)

Η Δούκισσα Νομικού, η Έλλη Κοκκίνου, η Κλέλια Πανταζή και ο Γιώργος Λιάγκας, στόλισαν μαζί με τα παιδιά τους και μας έδειξαν φωτογραφίες από τα εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα τους.

Στην αρχή της προηγούμενης εβδομάδας η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε ότι σκεφτόταν να στολίσει το Σαββατοκύριακο και ρωτούσε τους διαδικτυακούς της φίλους, αν και εκείνοι στέφονταν το ίδιο.

doykissa nomikou xristoygennatiko dentro

Όπως βλέπετε η Έλλη Κοκκίνου έσπευσε να της απαντήσει και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, τελικά στόλισαν και είναι έτοιμες να υποδεχτούν οι διάσημες μαμάδες τα Χριστούγεννα.

Εκτός από τη Δούκισσα και την Έλλη όμως, ακόμη μια μέλλουσα μαμά στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Και δεν είναι άλλη από την Κλέλια Πανταζή που δημοσίευσε και εκείνη, φωτογραφια από το δέντρο της. Βλέπετε, από στιγμή σε στιγμή περιμένει να γεννήσει, οπότε όλα πρέπει να είναι έτοιμα για την επιστροφή στο σπίτι με το μωρό.

Φωτογραφία από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του όμως, δημοσίευσε και ο Γιώργος Λιάγκας. Οι γιοι του ήθελαν να στολίσουν και ο μπαμπάς τους δεν τους χάλασε χατήρι. Έτσι έβγαλε το δέντρο και τα στολίδια από την αποθήκη και τα παιδιά πέρασαν ένα υπέροχο απόγευμα.

Δείτε τις φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί.

Δείτε εδώ ποιοι άλλοι διάσημοι έχουν στολίσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved