Τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη του - Διάσημος Έλληνας μπαμπάς στόλισε το δέντρο του (pics)

«All I Want For Christmas is You» 

Τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη του - Διάσημος Έλληνας μπαμπάς στόλισε το δέντρο του (pics)

Πρώτη στόλισε η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου και όπως φαίνεται τον δρόμο της ακολουθούν πολλοί. Ήδη έχουν δηλώσει ότι θα στολίσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο, Δούκισσα Νομικού και Έλλη Κοκκίνου.

Αυτή τη φορά, φωτογραφία από το στολισμένο του σπίτι, δημοσίευσε ο γνωστός μπαμπάς και ακολούθησαν οι φωτογραφίες της συζύγου του.

Οι δυο τους έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον Απρίλιο του 2019 και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η κόρη τους, από τη μέρα που ήρθε στον άλλαξε την καθημερινότητά τους, αλλά όχι και τη ρουτίνα τους, καθώς πια τα ταξίδια που έκαναν δεν σταμάτησαν αλλά γίνονται έχοντας κοντά τους το μόλις 7 μηνών πλασματάκι τους.

Όταν γεννήθηκε η μικρούλα ο μπαμπάς της είχε γράψει στο προφίλ του στο Instagram, συνοδεύοντας την πρώτη της φωτογραφία: «Ήρθε η κόρη!! Το πιο μαγικό ταξίδι της ζωής μας μόλις ξεκίνησε! Με διαφορά η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου όταν την είδα για πρώτη φορά με το βγήκε από την Ηλέκτρα. Αγάπη μου ευχαριστώ για το δώρο που μας έφερες. Είσαι θησαυρός!!! Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια και την άπειρη αγάπη μου σας στέλνετε!».

Δείτε στη gallery ποιος μπαμπάς είναι και δείτε φώτο από το στολισμένο του σπίτι.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved