Βασιλική Μιλλούση:Τι τρώει, τι γυμναστική κάνει & πώς χάνει σιγά-σιγά τα κιλά της εγκυμοσύνης (pics)

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας, οι οποίοι πριν από περίπου μία εβδομάδα έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Βασιλική Μιλλούση:Τι τρώει, τι γυμναστική κάνει & πώς χάνει σιγά-σιγά τα κιλά της εγκυμοσύνης (pics)

Μια εβδομάδα μαμά και η Ελληνίδα αθλήτρια έχει αρχίσει ήδη ειδική διατροφή και γυμναστική για να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης της.

Τι τρώει λοιπόν; Τι γυμναστική κάνει για να επιστρέψει στα κιλά της;

Συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες που μας έχει δώσει η ίδια μέχρι στιγμής και σας τις παρουσιάζουμε.

Η ανακοίνωση της γέννησης της κόρης της

Με μια φωτογραφία και το σχόλιο που συνόδευσε ο Λευτέρης Πετρούνιας την ίδια φωτογραφία στον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, η Βασιλική Μιλλούση ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρη τους. «Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας.Βασιλική, Λευτέρης, Μπέμπα!».

Η εμφάνισή της μετά τον τοκετό

Μια εβδομάδα μετά τον τοκετό της, η Βασιλική δημοσίευσε φωτογραφία της, δείχνοντας το κορμί της, αποκαλύπτοντας στο σχόλιό της ότι σιγά-σιγά θα ξεκινήσει να επαναφέρει το σώμα της. «Μια εβδομάδα μανούλα...λέω τις ώρες που κοιμάται η μπεμπούλα μου να ξεκινήσω πολύ σιγά να επαναφέρω το σώμα μου όσο αυτό μου το επιτρέπει για αρχή! Ο θηλασμός φυσικά με βοηθάει πολύ❣ #mommy #fitmom #postpartum».

Η διατροφή της

Η Βασιλική Μιλλούση είναι από τις νέες μαμάδες που θηλάζουν τα μωρά τους. Όπως ανέφερε και στο τελευταίο της ποστ θηλάζει και με τη βοήθειά του, θα καταφέρει να επανέλθει στα κιλά που ήταν πριν την εγκυμοσύνη. Πριν μερικά 24ωρα δημοσίευσε φωτογραφία που δείχνει τι τρώει. Όπως βλέπετε το μαύρο ψωμί, το αβοκάντο και τα μαρούλια συμπεριλαμβάνονται στην διατροφή της. Το αβοκάντο για όσους δεν το γνωρίζετε, είναι πηγή φυλλικού οξέους, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, περιέχει βιταμίνες B1, B2, B5, B6, C, E, και Κ, ρυθμίζει τη χοληστερίνη και το ζάχαρο ενώ είναι πλούσια πηγή σιδήρου.

Το πρόγραμμα γυμναστικής πριν και μετά την εγκυμοσύνη

Η Βασιλική Μιλλούση πριν την εγκυμοσύνη γυμναζόταν καθημερινά και μέχρι τον 9ο μήνα της κύησής της. Βίντεο δημοσίευσε καθημερινά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας ασκήσεις και σε άλλες μέλλουσες μαμάδες.

Στα βίντεο που ακολουθούν θα δείτε μερικές ενδεικτικές ασκήσεις από την περίοδο της εγκυμοσύνης της.















Επειδή βρίσκεται ακόμη στην περίοδο της λοχείας, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, έχει επιστρέψει στις καθημερινές της συνήθειες και ξεκίνησε γυμναστική για να χάσει τα παραπανίσια κιλά της εγκυμοσύνης.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από το πρωινό της και το κορμί της μία εβδομάδα μετά τον τοκετό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved