«Μη σας λέω, μη μιλάτε» - Η νέα τρυφερή φώτο της Δούκισσας με την κόρη της (pics)

Έτσι ξύπνησε σήμερα η Δούκισσα Νομικού!

«Μη σας λέω, μη μιλάτε» - Η νέα τρυφερή φώτο της Δούκισσας με την κόρη της (pics)

Βλέποντας αυτό το αξιολάτρευτο πλασματάκι!

«Μη σας λέω, μη μιλάτε
το κορίτσι μου κοιμάται
μέσα στη δική μου αγκαλιά.
Να ‘μουν λέει ταξιδιώτης
στο γαλάζιο τ’ όνειρο της
να ‘ξερα τι βλέπει και γελά.» ❤️
Καλημέρα με τραγούδια από εμάς?
#BabyA #babygirl #iwokeuplikethis», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της και αμέσως τα σχόλια και τα likes, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν βροχή!

Στην φωτογραφία φαίνονται τα πατουσάκια της μικρούλας. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς (και να συγκρίνετε με τις πρώτες φωτογραφίες της Δούκισσας) έχει μεγαλώσει αρκετά μέσα σε αυτόν τον ενάμιση μήνα η μικρή Αναστασία.

Στις 26 Σεπτεμβρίου η Δούκισσα, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της και όπως είχε εξομολογηθεί και ο γιατρός της, Πέτρος Νικολαΐδης, Καθηγητής Μαιευτικής και Εμβρυομητρικής Ιατρικής, στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Είχαμε έναν πολύ ωραίο τοκετό για δεύτερη φορά, αν και αυτός ήταν πολύ γρήγορος, ήταν οξύς τοκετός. Η Δούκισσα είχε τα πρώτα συμπτώματα το απόγευμα, είχε πόνους και για ασφάλεια την βάλαμε από νωρίς στο μαιευτήριο και κάναμε πολύ καλά γιατί προχώρησε πάρα πολύ γρήγορα. Η Δούκισσα Νομικού ήταν πάρα πολύ συνεργάσιμη, πάρα πολύ ήρεμη. Η μικρή Αναστασία είναι κούκλα, βέβαια, μοιάζει πολύ και στον μπαμπά της. Παιδιατρικά είναι άριστα και το βάρος της είναι 3,130 γραμμάρια».

Δείτε τη φωτογραφία της μικρής Αναστασίας στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved