Να τι δεν αποχωρίζεται η κόρη του Γιώργου Λύρα & της Πέγκυς Ζήνα (pics)

Η Ηλέκτρα Λύρα είναι ένα αξιολάτρευτο πλάσμα!

Να τι δεν αποχωρίζεται η κόρη του Γιώργου Λύρα & της Πέγκυς Ζήνα (pics)

Είναι από εκείνα τα διάσημα παιδιά που οι γονείς τους προστατεύουν από τα φώτα της δημοσιότητας και που δεν τους αρέσει να τραβούν καθόλου την προσοχή.

Ο Γιώργος Λύρας και η Πέγκυ Ζήνα, είναι προστατευτικοί γονείς. Η Πέγκυ μάλιστα είναι φειδωλή στις αναρτήσεις που αφορούν την οικογένεια της. Όχι όμως και ο σύζυγός της. Ο Γιώργος Λύρας δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες της κόρης του (κρύβοντας πάντα τα χαρακτηριστικά της), δείχνοντάς μας πόσο έχει μεγαλώσει αλλά και όλα όσα κάνει μαζί της.

Βόλτες, παιχνίδια, αγκαλιές, ταξίδια είναι μόνο μερικά από όλα εκείνα που κάνουν μαζί. Είναι ένας υπέροχος μπαμπάς και δημιουργεί όμορφες αναμνήσεις με την κόρη του.

Πριν μερικές ώρες δημοσίευσε φωτογραφίες της Ηλέκτρας. Η Ηλέκτρα φορά την γκλιτερένια μάσκα ύπνου στα μάτια της και κρατά στα χέρια της κάτι που όπως φαίνεται πρέπει να έχει απ' όταν ήταν μωρό.

Πολλοί από εσάς θα ξέρετε από τα κινούμενα σχέδια τον Λάινους, έναν από τους πιτσιρίκους της παρέας του Σνούπι και την κουβέρτα του. Όπως ο Λάινους, έτσι και η Ηλέκτρα δεν αποχωρίζεται το αγαπημένο της αντικείμενο. Τι κρατά στα χέρια της; Τι δεν αποχωρίζεται;

Swipe up στη gallery για να μάθετε:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved