Μαρίνα Ασλάνογλου: Η εγκυμοσύνη, ο τοκετός και η καθημερινότητα με τον ενός έτους γιο της (pics)

Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο η Μαρίνα Ασλάνογλου ζει την απόλυτη ευτυχία.

Μαρίνα Ασλάνογλου: Η εγκυμοσύνη, ο τοκετός και η καθημερινότητα με τον ενός έτους γιο της (pics)

Το 2018 ήταν μια πολύ σημαντική χρονιά για την ηθοποιό, Μαρίνα Ασλάνογλου. Η οικογένειά της μεγάλωσε καθώς υποδέχτηκε τον γιο της. Το μονάκριβο αγγελούδι της που τη γεμίζει καθημερινά χαρά!

Η εγκυμοσύνη της

Ήταν περίπου 8 μηνών όταν η ίδια η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία της, την πρώτη μέχρι τότε με φουσκωμένη κοιλίτσα, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους διαδικτυακούς της φίλους.

marina aslanoglou kathimerinotita me gio 3

Όπως αργότερα αποκάλυψε η ίδια η εγκυμοσύνη της δεν ήταν καθόλου εύκολη. «Δεν είχα εύκολη εγκυμοσύνη, είχα αποκόλληση στον πέμπτο μήνα και χρειάστηκε να μείνω δύο μήνες στο κρεβάτι. Προσπάθησα να σκέφτομαι μόνο θετικά για το μωρό μου και άρχισα να φτιάχνω το δωμάτιό του!».

Ο τοκετός

Στις 14 Μαρτίου του 2018 η Μαρίνα Ασλάνογλου έγινε μαμά. γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,420 κιλών και ύψους 52 εκατοστών, σε γνωστό μαιευτήριο στο Μαρούσι.

marina aslanoglou kathimerinotita me gio 4

«Συγκίνηση μεγάλη και άγχος πολύ για αυτή την αλλαγή στη ζωή μας. Αλλά είναι όλα για καλό. Είναι μεγάλη ευλογία. Είναι μοναδικό το συναίσθημα να γίνεσαι μητέρα. Το εύχομαι σε όλες τις γυναίκες. Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Το εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου», είπε η Μαρίνα Ασλάνογλου κατά την αποχώρησή της από το μαιευτήριο.

Η καθημερινότητα με τον γιο της

Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο, η ηθοποιός και ο σύζυγός της, δικηγόρος, Δημοσθένης Πέππας ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Παρακολουθούν μέρα με τη μέρα το αγοράκι τους να μεγαλώνει και η ζωή τους είναι γεμάτη με πολλά χαμόγελα, ξεκαρδιστικά περιστατικά και επιτεύγματα του μικρού Κωνσταντίνου.

Αν και φειδωλή στις αναρτήσεις που σχετίζονται με την οικογένειά της, η γοητευτική ηθοποιός πού και πού δημοσιεύει φωτογραφίες του μικρού Κωνσταντίνου.

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ του μικρού Κωνσταντίνου και δείτε στιγμές από την καθημερινότητά του. Θα ανακαλύψετε ότι έχει αδυναμία στις γάτες και τα γατάκια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved