Η παιδική μόδα φέτος επιτάσσει άνεση και παιχνίδι και στη DPAM τα βρήκαμε όλα!

Η ώρα της ανανέωσης της παιδικής γκαρνταρόμπας έφτασε και τα πιο ελαφριά ρούχα και παπούτσια, δίνουν σιγά σιγά τη θέση τους στα φθινοπωρινά και τα χειμωνιάτικα.

Η παιδική μόδα φέτος επιτάσσει άνεση και παιχνίδι και στη DPAM τα βρήκαμε όλα!

Στην περίπτωση, λοιπόν, που ετοιμάζεσαι να κάνεις τις εξορμήσεις σου στα καταστήματα ή σκοπεύεις να επιδοθείς σε online αναζητήσεις για να βρεις τα outfits και τα υποδήματα με τα οποία θα εμπλουτίσεις φέτος τη ντουλάπα και την παπουτσοθήκη του παιδιού σου, ρίξε μια ματιά στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσένα.

Θα σε βοηθήσει να «κερδίσεις» χρόνο και να βρεις ρούχα άνετα, μοδάτα και «μαγικά» που θα ενθουσιάσουν και θα καλύψουν κάθε αγοράκι ή κοριτσάκι.

Εμείς δεν χρειαστήκαμε να ψάξουμε πολύ για να βρούμε ό,τι αναζητούσαμε. Μία εξόρμηση σε ένα κατάστημα της DPAM, τον απόλυτο προορισμό για παιδιά, ήταν αρκετή για να ανακαλύψουμε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ χαρούμενα, πρωτότυπα, γεμάτα φαντασία και πρακτικότητα, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με τον δραστήριο, χαρούμενο, αισιόδοξο κόσμο των παιδιών!

Η παιδική μόδα φέτος επιτάσσει άνεση και παιχνίδι και στις συλλογές της DPAM, εμείς βρήκαμε τα πιο fashionable outfits: Από πολυμορφικά μπουφάν μέχρι μπλούζες και παντελόνια δύο όψεων και από μπλούζες που φωσφορίζουν ή έχουν διακοσμητικές πούλιες διπλής όψης σε μπλουζάκια με ανταλλακτικές μάσκες που μεταμορφώνονται σε παιχνίδια στα χέρια των παιδιών, «παιχνιδιάρικες» πιτζάμες για μοναδικά pajama party, ομπρέλες που αλλάζουν χρώμα στη βροχή, φανταστικές γαλότσες και μία υπέροχη συλλογή από αθλητικά και casual παπούτσια.

Δες όλα όσα ανακαλύψαμε στη βόλτα μας στη DPAM και εμπνεύσου!





© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved