Στέλιος Κρητικός: Η σπάνια φώτο από το παρελθόν - Ποζάρει όταν ακόμη οι γιοι του ήταν παιδιά (pics)

Ο Στέλιος Κρητικός δημοσίευσε φωτογραφία που τον δείχνει περίπου δέκα χρόνια πριν και όταν ακόμη οι γιοι του, Μιχαήλ και Άρης Κρητικός, ήταν ακόμη παιδιά!

Στέλιος Κρητικός: Η σπάνια φώτο από το παρελθόν - Ποζάρει όταν ακόμη οι γιοι του ήταν παιδιά (pics)

Ο Στέλιος Κρητικός έχει αποκτήσει δύο γιους, τον 18χρονο Μιχαήλ-Άγγελο και τον 15χρονο Άρη, από τον πρώτο γάμο του και μία κορούλα, την τριών ετών Κόμισσα, από τον δεύτερο με την Κάτια Παπαδοπούλου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός απολαμβάνει να περνάει χρόνο με την οικογένειά του, ενώ, ως λάτρης των social media, συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την οικογενειακή του ζωή και την καθημερινότητά του.

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στο προφίλ του στο Instagram θα βρει αρκετές φωτογραφίες με τους γιους του, που έχουν μεγαλώσει και είναι κούκλοι και οι δύο.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Στέλιος Κρητικός δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα παλιά, δείχνοντάς μας πώς ήταν ο Μιχαήλ-Άγγελος και ο Άρης πριν αρκετά χρόνια και όταν ήταν ακόμη παιδιά.

Το σχόλιο που συνόδευσε τη φωτογραφία; Υπέροχο! «Είναι και κάποια κλικ που σε μεθούν τα συναισθήματα και οι αγκαλιές ♥️ καλή σας νύχτα!».

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved