Η τρυφερή φωτογραφία του Έλληνα ηθοποιού με τον γιο του (pics)

Μια από τις ωραιότερες φωτογραφίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο προφίλ του γνωστού Έλληνα ηθοποιού!

Η τρυφερή φωτογραφία του Έλληνα ηθοποιού με τον γιο του (pics)

«Όλος ο κόσμος μια αγκαλιά. Που μου εξαντλεί τους αγκώνες, κατά τον Σεφέρη, αλλά έτσι ενώθηκε η ζωή μας και είναι πολύ δύσκολο να ξαναχωρίσει!», άρχισε να σχολιάζει ο ηθοποιός κάτω από τη φωτογραφία που τον δείχνει να κρατά στην αγκαλιά του τον γιο του Χάρη και συνέχισε...

«Γεμάτη αγάπη, ζεστασιά, τρυφερότητα αλλά και αγωνία, ανησυχία, κούραση. Ένα μονοπάτι που δε βαδίζεις μόνος σου. Έχει συνοδοιπόρο. Μια άλλη αγκαλιά. Που έχει κι αυτή ανάγκη τη στήριξη, την προστασία και την κατανόηση μας!».

Με αφορμή την Εβδομάδα Θηλασμού ο Δημήτρης Μακαλιάς θέλησε να υπενθυμίσει σε όλους ότι μια γυναίκα δεν είναι μόνη της σε αυτό το ταξίδι και πως ο σύντροφός της οφείλει να βρίσκεται κοντά της. «Τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά. Η επιτυχία άλλωστε προκύπτει από την καλή συνεργασία, αλληλοκατανόηση και συνεργασία. Μη μένετε αμέτοχοι», έκλεισε το μήνυμά του και τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή.

Η Φωτεινή Αθερίδου, η Ζέτα Δούκα, ο Στέλιος Κρητικός και ο Κρατερός Κατσούλης ήταν από τους διάσημους γονείς που έσπευσαν να σχολιάσουν την υπέροχη φωτογραφία του.

Δείτε τη στη gallery που ακολουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved