Τάσος Ιορδανίδης: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του και η ευχή για τα γενέθλιά της (pics)

Από τις σπάνιες φορές που δημοσιεύει φωτογραφία της κόρης του.

Τάσος Ιορδανίδης: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του και η ευχή για τα γενέθλιά της (pics)

Ο Τάσος Ιορδανίδης όπως και η σύζυγός του Θάλεια Ματίκα ζουν τη ζωή τους χωρίς να απασχολούν τα social media.

Έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια και είναι αφοσιωμένοι στην ανατροφή των παιδιών τους και στη δουλειά τους.

Ειδικά την περίοδο αυτή, το ζευγάρι τρέχει και δεν φτάνει, καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Ο Τάσος Ιορδανίδης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο πατέρας» του Α. Στρίντμπεργκ, που παρουσιάζεται στο θέατρο Αποθήκη ενώ σε δική του σκηνοθεσία παίζεται για 2η χρονιά η παράσταση «Beginning» με πρωταγωνιστές τη Θάλεια Ματίκα και τον Γιάννη Δρακόπουλο.

Όπως έχει πει σε συνέντευξή του στο Tv Έθνος το γεγονός ότι είναι ζευγάρι με ηθοποιό «μόνο ευεργετικό μπορεί να χαρακτηρι¬στεί αυτό, καθώς ξέρουμε τις ανάγκες ο ένας του άλλου, τις εργασιακές και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες, αλλά και, κα¬κά τα ψέματα, έχουμε πάνω-κάτω και τα ίδια ωράρια όταν είμαστε μαζί στο θέατρο. Οπότε είναι μια χαρά τα πράγματα».

Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός τους δεν δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες των δύο παιδιών τους. Με αφορμή όμως τα γενέθλια της κόρης του, ο Τάσος Ιορδανίδης έκανε μια εξαίρεση

Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram καθώς και τι ευχήθηκε στην κόρη του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved