Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει οι κόρες τους (pics)

Το ζευγάρι γιόρτασε φέτος 9 χρόνια γάμου.

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει οι κόρες τους (pics)

Και ξαφνικά τα social media …ανακάλυψαν την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη.

Το ζευγάρι μετά την προβολή των πρώτων επεισοδίων της εκπομπής «Globetrotters» στην οποία συμμετέχει, κατάφερε πολύ γρήγορα να ξεχωρίσει και να αποκτήσει το δικό του κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η σχέση τους, όπως αυτή βγαίνει στον αέρα, είναι γεμάτη εντάσεις, εκδηλώσεις αγάπης και τρυφερότητας και με πολλές πολλές δόσεις χιούμορ.

Το κυριότερο όμως είναι ότι το ζευγάρι δεν φοβάται να συμπεριφερθεί όπως ακριβώς αισθάνεται και αυτό έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα από το κοινό που το απογειώνει συχνά με εγκωμιαστικά σχόλια. Μάλιστα χρήστης του twitter σχολίασε ενδεικτικά:

twitter

Όπως έχει πει η Αντελίνα Βαρθακούρη στη « Φωλιά των Κου Κου», οι καβγάδες δεν είναι για τους ίδιους κάτι σοβαρό και δεν επηρεάζουν στο ελάχιστο τη σχέση τους, το αντίθετο μάλιστα.



Η πληθωρική Αντελίνα και ο σύζυγός της Χάρης, τον περασμένο Μάρτιο γιόρτασαν εννέα χρόνια γάμου.

«ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ. 9 χρόνια πέρασαν...και είμαστε ακόμα ζωντανοί...στη σκηνή...σαν ροκ συγκρότημα...έχουμε 2 παιδιά, 2 σκυλιά, μια τρελή τρελή οικογένεια, πολλά όνειρα κι αγάπη!!! ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ...ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! Να τα χιλιάσεις αγάπη μας...να χαμογελάς μια ζωή και να κατακτάς τα όνειρα σου με πείσμα και τρέλα!!!» είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό η Αντελίνα Βαρθακούρη.

adelinavarthakouri

Μέσα σε αυτό το διάστημα απέκτησαν δύο κόρες, τη Μελωδία και τη Λιόνα. Και οι δυο γονείς αναρτούν πολύ συχνά φωτογραφίες των παιδιών τους και όπως έχει γράψει σε ένα σχόλιό του ο Χάρης Βαρθακούρης αποτελούν τις « μεγαλύτερες επιτυχίες μου, τα αριστουργήματα μου».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες των δύο κοριτσιών. Σε ποιον πιστεύετε ότι μοιάζουν;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved