«Δεν θα σας πω "θηλάστε τα παιδιά σας" γιατί οι προστακτικές & προσταγές ποτέ δεν μ' άρεσαν»

Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος, εξομολογείται.

«Δεν θα σας πω "θηλάστε τα παιδιά σας" γιατί οι προστακτικές & προσταγές ποτέ δεν μ' άρεσαν»

1-7 Νοεμβρίου γιορτάζεται η Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού και αρκετές είναι εκείνες οι διάσημες μαμάδες που θέλουν να στείλουν το δικό τους μήνυμα και να μιλήσουν για τη δική τους εμπειρία. Μία από αυτές τις μαμάδες είναι και η Ελληνίδα δημοσιογράφος που μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλες εκείνες τις γυναίκες που θηλάζουν και που πρόκειται να θηλάσουν τα παιδιά τους.

Με μια φωτογραφία της που τη δείχνει να θηλάζει την κόρη της έγραψε στο Instagram: «Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού ξεκινάει και δεν θα σας πω «θηλάστε τα παιδιά σας» γιατί οι προστακτικές, οι προσταγές και οι παραινέσεις ποτέ δεν μου άρεσαν - ούτε να τις δίνω, ούτε να τις δέχομαι», άρχισε το μήνυμά της και συνέχισε.

«Θα πω απλά πως το να θρέφονται τα μωρά μου από το σώμα μου -για περίπου ένα χρόνο η κάθε μια - ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα σπουδαιότερα, δυσκολότερα και ομορφότερα επιτεύγματα της ζωής μου. Και ξέρω, από τώρα, πως στιγμές όπως αυτή εδώ, με το παιδάκι μου να ξεδιψάει από το στήθος μου με τόση λαιμαργία και ικανοποίηση και έπειτα να κοιμάται στην αγκαλιά μου χορτάτο και αποκαμωμένο, θα τις κουβαλάω για πάντα στις "αποσκευές" μου, μέχρι τον τελευταίο μου σταθμό».

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου όπως έχει πει και η ίδια στο παρελθόν, ο μητρικός θηλασμός έμελλε να καταγράφει στα πρακτικά της ζωής της ως το δυσκολότερο πράγμα που έχει κληθεί να κάνει στη ζωή της και συνάμα ως το πιο μεγάλο κατόρθωμά της.

Κατάφερε να θηλάσει και τις δύο κόρες της, Ισαβέλα και Βικτώρια. Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που κουβαλούσε στην εκπομπή νοσοκομειακό θήλαστρο, αποστειρωμένα μπουκάλια, φορητό τσαντάκι και ψυγειάκι, ώστε να αντλεί γάλα.

Δείτε φωτογραφίες της από στιγμές του θηλασμού στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved