Πέννυ Μπαλτατζή: 25 μέρες μαμά - Το φωτογραφικό άλμπουμ του γιου της(pics)

Ελληνίδα μαμά ποζάρει με το νεογέννητο μικρούλι της και το διαδίκτυο λιώνει!

Πέννυ Μπαλτατζή: 25 μέρες μαμά - Το φωτογραφικό άλμπουμ του γιου της(pics)

Στις 8 Οκτωβρίου η Πέννυ Μπαλτατζή γέννησε και έκτοτε ο λογαριασμός της γέμισε με υπέροχες φωτογραφίες που δείχνουν τον νεογέννητο γιο της και η αλήθεια είναι ότι είναι ένα αξιολάτρευτο πλασματάκι. Και ποιο μωρό δεν είναι άλλωστε.

Μπορεί όλο αυτό το διάστημα να μας έδειχνε τα πατουσάκια του όμως πριν μερικές ώρες δημοσίευσε φωτογραφία, δείχνοντάς μας για πρώτη φορά τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Πλέον η καθημερινότητά της δεν θυμίζει σε τίποτε, το πρόγραμμα που είχε πριν έρθει το μωρό στη ζωή της. Πάνες, μπιμπερό, μωρουδιακά, πιπίλες και όλα όσα συνοδεύουν τον ερχομό του μωρού, υπάρχουν στο σπίτι της και πραγματικά είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί σε εκείνη και τον σύζυγό της Χρήστο Τζούτη, με τον οποίον είναι παντρεμένη περίπου τρία χρόνια τώρα.

Η εγκυμοσύνη της

«Κάνοντας αυτό το ταξίδι, μετά από αρκετές δυσκολίες χρόνων και ατυχίες, έχω να ευχηθώ απ’ τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους όσοι το επιθυμείτε να το ζήσετε…. Μεγαλώνουμε μαζί… Η καρδιά μας χτυπά μαζί…. Επικοινωνούμε με ένα μοναδικό δικό μας τρόπο…. Κουβαλώ την αγάπη μου και το μισό μου…Μαμά δε γεννιέσαι αλλά γίνεσαι λένε….Εγώ ξέρω πως το ήθελα και το θέλω πολύ.. Από μικρή ήξερα πως το ‘θελα…. Θαύμα η ζωή…. Θαύμα η συνύπαρξη… Ευχαριστώ…. Δεν ξέρω ποιον περισσότερο. Το Χρήστο μου που είναι δίπλα μου, τη ζωή την ίδια, το ότι δεν παραιτήθηκα απ’ την προσπάθεια, τη φύση……», είχε γράψει όταν ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα.

Ο τοκετός της

Όταν ανακοίνωσε ότι γέννησε, δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του μικρού Κάρολου -έτσι όπως επέλεξε να τον ονομάσει- και τη συνόδευσε με αυτό το μήνυμα, «Το ομορφότερο δημιούργημα που μπορείς να φτιάξεις....
Κάθε θαύμα που έρχεται γράφει τη διαδρομή του....
Καλώς μας ήρθες γλυκό μου χελιδονάκι».

Ο μικρός ήρθε λίγο πιο νωρίς στη ζωή της. Αυτό αποκάλυψε η ίδια η Πέννυ, στη δεύτερη φωτογραφία που αποφάσισε να μοιραστεί στο Instagram: «Φεγγαράδα!
Ήρθα λοιπόν σ αυτό το γήινο κόσμο στις 8 Οκτωβρίου και ώρα 21:00 ακριβως!
Η μαμά και ο μπαμπάς δε μέ περίμεναν τόσο γρήγορα αλλά εγώ δεν άντεχα να μας χωρίζει αυτό το δέρμα. Ήθελα να νιώσω τα Χάδια τους πάνω στο κορμάκι μου, να τους μυρισω και να τους σφιξω το δάχτυλο που είχαν την υπομονή να με περιμένουν τόσο καιρό!
Αυτό δεν ήταν εύκολο, αλλά άκουσα πως θα με πουν Κάρολο.
Το Κάρολος μου ακούγεται γενναίο.
Ετσι Χρειάστηκε να παλέψω με μια μάζα που ονομάζεται μητρα για πέντε ολόκληρες μέρες για να καταφέρω να βγω.
Η μαμά μου εκείνη τη μερα χόρευε ρυθμικά με μουσικές και ανέπνεε βαθιά, άλλοτε τραγουδούσε και γω ένιωθα να έρχομαι ολοένα και πιο κοντά, και όλο αυτή η μάζα με έσπρωχνε και με πίεζε.
Η μαμά μου φώναξε δυνατά και κατάλαβα πως ηρθε εκείνη η στιγμή, είδα ένα μικρό φως, άκουσα διαφορετικα τις μουσικές, και δεν διστασα.... Άλλωστε ήξερα πως θα νιώσω τα χέρια της πάνω μου κ θα με ζεστάνει με την ανάσα της.
Ο μπαμπάς μου ήταν εκεί κι αυτός και βοήθησε τη μαμά μου πολύ!
Χάρηκα πολύ που τους είδα, χθες το βράδυ κοιμήθηκαμε σ' αυτό που ονομάζουν "σπίτι μας"
Μυρίζει διαφορετικά.
Νιώθω όμορφα.
Καλύτερα που ήρθα νωρίτερα.
Ευχαριστουμε το γιατρό μας Νικόλα Σκαμπαρδώνη που ανέχτηκε την τρέλα μας να γεννήσουμε με μουσικές, αιθέρια έλαια, ημίφως, birthstools και μας φρόντισε τόσο όμορφα!
Την αγαπημένη μας Μαμή που είναι ο ορισμός της μαμής, τα κάναμε ολα μαζί και η μαμά μου ένιωθε σα να γεννάει στην αγκαλιά της μάνας της»

Η πρώτη φωτογραφία με το πρόσωπο του μικρούλι και το υπέροχο μήνυμά της

Η φωτογραφία που τη δείχνει αγκαλιά με το μωρό της στο κρεβάτι, είναι ό,τι ωραιότερο έχουμε δει μέχρι στιγμής και όσο για το μήνυμα; Απλά υπέροχο. «Καλό μήνα χωρίς φίλτρα...
Χωρίς ρετούς... Με αγάπη, ειλικρίνεια, καθαρό βλέμμα...
Αγκαλιάστε τα μωρά σας, δώστε τους Χάδια αμέτρητα, τρυφερότητα, μιλήστε τους γλυκά, γελάστε με τις γκριμάτσες τους μέχρι να κατουρηθείτε απ τα γέλια (αν είστε λεχώνα είναι πολύ εύκολο) Τα λίγα κιλακια της εγκυμοσύνης είναι ακόμη εδώ αλλά κάθε μέρα φεύγουν λίγο λίγο... Μην ανησυχείτε καθόλου που φεύγουν!!! Εγώ δεν Ανησυχώ... Φεύγουν από μένα και πάνε στον Καρολάκο!!! Όπως κ να χει τα κιλάκια μένουν μέσα στην οικογένεια»

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ του μικρούλη στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved