Γιάννης Λάτσιος: Τα νέα Stories του αποδεικνύουν ότι περνάει υπέροχα με τις κόρες του (pics)

Μπαμπάς και κόρες περνάνε όμορφες στιγμές και αυτό φαίνεται.

Γιάννης Λάτσιος: Τα νέα Stories του αποδεικνύουν ότι περνάει υπέροχα με τις κόρες του (pics)

Ο Γιάννης Λάτσιος μπορεί να είναι ένας επιτυχημένος και σοβαρός άντρας, ταυτόχρονα όμως είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς και πάντα βρίσκει χρόνο για να περάσει με τα παιδιά του.

Τις τελευταίες ημέρες, όπως μας αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, απολαμβάνει ένα ταξίδι με τις δύο κόρες του, Λάουρα και Βαλέρια. Προορισμός τους, το υπέροχο Λονδίνο. Ο Γιάννης Λάτσιος ο οποίος είναι αρκετά ενεργός στα social media, ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από την εξόρμησή τους και μας δείχνει μέρη τα οποία επισκέφτηκαν, δραστηριότητες που έκαναν αλλά και πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει τα δύο κορίτσια.

Πριν από μερικές ημέρες ανέβασε τη φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω από το Hyde Park. Οι δύο κόρες του, έχουν πια γίνει ολόκληρες κοπέλες και φυσικά η φωτογραφία απέσπασε χιλιάδες likes και πολλά σχόλια.

giannislatsios 74657574 509786659872636 6095388600668020976 n

Χθες, ο διάσημος μπαμπάς ανέβασε δύο νέα Instagram Stories. Στο πρώτο μας δείχνει την επίσκεψή τους στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Madame Tussauds και στο άλλο το γεύμα που απόλαυσαν αμέσως μετά.

Δείτε τα Stories αυτά αλλά και περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved