Δούκισσα Νομικού: Μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα από τον θηλασμό του μωρού της (vid+pics)

Θήλασε αρκετά τον γιο της, το ίδιο κάνει και με την κόρη της!

Δούκισσα Νομικού: Μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα από τον θηλασμό του μωρού της (vid+pics)

Η Δούκισσα Νομικού γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι το μητρικό γάλα είναι αδιαμφισβήτητα η ιδανικότερη τροφή για το μωρό της και είναι αναντικατάστατο.

Γι' αυτό και τάσσεται υπέρ του θηλασμού. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το έχει δείξει αυτό.

Ο ερχομός του πρώτου μωρού και ο θηλασμός

Όταν είχε φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον μόλις 1,5 ετών Σάββα, είχε μιλήσει στο περιοδικό People και είχε μιλήσει για τον θηλασμό, αποκαλύπτοντας τη διατροφή της.

«Δεν είχα λιγούρες, ούτε αναγούλες. Στο θηλασμό έχω λιγούρες. Εκεί που είχα χάσει το περισσότερο βάρος, τώρα μπορεί να έχω πάρει και κανένα κιλάκι. Πεινάω παραπάνω και θέλω μεγαλύτερη ποσότητα, αλλά προσέχω να τρώω καλές και θρεπτικές τροφές αφού θηλάζω. Αποφεύγω την πολλή ζάχαρη, αλλά τρώω άμυλο, πατάτες, μακαρόνια, ρύζι, πρωτεΐνη. Δεν μπορώ να προσέξω στη λογική της διατροφής για να χάσω κιλά, γιατί πεινάω διπλά!».

Ο ερχομός του δεύτερου μωρού και το νέο ταξίδι του θηλασμού

Η Δούκισσα, όπως την πρώτη φορά έτσι και τώρα θηλάζει την μπεμπούλα της. Αυτό το έχει αποκαλύψει αρκετές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό.

Να σας θυμίσουμε την πρώτη φορά που ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να αναγνωρίσουν τον παρακάτω ήχο; Ήχο, που μόνο οι μαμάδες που έχουν χρησιμοποιήσει θήλαστρο αναγνωρίζουν.



Όπως ακούσατε, ακόμη και μέσα στη νύχτα η Δούκισσα, αντλεί γάλα ώστε όχι μόνο να αποσυμφορίζει το στήθος της, αλλά και για να έχει αποθέματα, σε περίπτωση που χρειαστεί να εναποθέσει τη φροντίδα του μωρού της κάπου αλλού (μπαμπά ή γιαγιάδες).

soypa doukissa thilasmos

Μάλιστα, όπως θα δείτε και στην gallery που ακολουθεί, δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς το θήλαστρό της.

Όσο για το τι τρώει; Φυσικά και η διατροφή της συμπεριλαμβάνει νόστιμες, λαχταριστές και υγιεινές σούπες. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε (όσες έχετε θηλάσει) οι σούπες αυξάνουν (κατά τη θεωρία των γιαγιάδων μας) την παραγωγή του γάλακτος.

Είναι και αυτά τα γλυκά ξενύχτια

Το 2018 είχε ανεβάσει αρκετά stories δείχνοντας στις διαδικτυακές της φίλες ότι ξενυχτάει εξαιτίας του θηλασμού. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Από τη στιγμή που θηλάζει, ξυπνάει αρκετές φορές μέσα στο βράδυ και όλη μέρα είναι σε εγρήγορση για να ταΐζει τη μικρή της.

Δείτε φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί:.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved