Μια παιδική εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά (vid)

Πώς θα σας φαινόταν αν βλέπατε τη Φαίη Σκορδά να παρουσιάζει μια παιδική εκπομπή;

Μια παιδική εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά (vid)

Η εκπομπή «Το Πρωινό» και ο Άρης Καβατζίκης βρέθηκαν στο καταφύγιο του «Παραμυθά», Νίκου Πιλάβιου στο Καπανδρίτι.

Ο Νίκος Πιλάβιος δήλωσε ότι από 32 χρονών έκανε τον «Παραμυθά» όταν ακόμη η ΕΡΤ ήταν «ασπρόμαυρη» και ότι εμπνεύστηκε αυτόν το χαρακτήρα από τον παππού σε συνδυασμό με το ότι ήθελε να φτιάξει έναν χαρακτήρα να πετάει.

«Δεν υπάρχουν παιδικά προγράμματα πια, ειδικά φτιαγμένα για παιδιά. Υπάρχουν τα κινούμενα σχέδια. Ελληνικά προγράμματα ειδικά φτιαγμένα για τα παιδιά δεν υπάρχουν», δήλωσε ο Παραμυθάς στον Άρη Καβατζίκη όταν ρωτήθηκε.

«Μακάρι να υπήρχαν τέτοιες εκπομπές για τα παιδιά» ανέφερε λίγο αργότερα η Φαίη στην εκπομπή της, αναφερόμενη στο ότι πολλές φορές η ίδια λέει στα παιδιά της να μην βλέπουν κάποια προγράμματα που δεν της αρέσουν. Δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια ακούει ακατάλληλες λέξεις ή ακατάλληλες σκηνές για την ηλικία τους, σε μια παιδική σειρά.

Η ξανθιά παρουσιάστρια και μητέρα δύο παιδιών όπως χαρακτηριστικά θα την ακούσετε να λέει στο βίντεο παρακάτω, θέλει πολύ να κάνει μια παιδική εκπομπή!

Όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν την αφορούν οι εκπομπές τύπου late night, που την έχουν ρωτήσει στο παρελθόν, αλλά θα προτιμούσε να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό: «Θέλω να κάνω παιδική εκπομπή! Τόσα χρόνια με ρωτούν "γιατί δεν κάνεις κάτι άλλο;". Είναι το μόνο που θα έκανα. Θα ήθελα πολύ να κάνω. Πάρα πολύ! Είναι το μόνο! Ούτε late night, ούτε show. Αυτό θα το έκανα. Με αρχισυντάκτη τον Πιλάβιο με χαρά θα το έκανα!».



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved