Έλληνας μπαμπάς αλλάζει πάνες και το απολαμβάνει (pics)

Του αρέσει πολύ να αλλάζει πάνες και απολαμβάνει κάθε στιγμή με τον μωρό του!

Έλληνας μπαμπάς αλλάζει πάνες και το απολαμβάνει (pics)

Ο αξιολάτρευτος μπαμπάς κατάφερε να λιώσει το Instagram με μια του φωτογραφία που τον δείχνει να αλλάζει πάνα στην μόλις 60 ημερών μικρούλα του!

Στις 2 Σεπτεμβρίου ήρθε στον κόσμο η μικρή του πριγκίπισσα και η καθημερινότητά τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του άλλαξε.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Το νέο της εγκυμοσύνης άρχισε να κάνει το γύρο του διαδικτύου πριν η ίδια η σύντροφός του το αποκαλύψει, τον Μάρτιο του 2019. Χωρίς να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει τα νέα, δημοσίευσε ένα insta story γράφοντας: «Το προηγούμενο Σάββατο ήμουν στην Κύπρο για live. Από τη στιγμή που κάποιος δεν ανακοινώνει ένα σημαντικό και τόσο ευαίσθητο γεγονός, όπως η εγκυμοσύνη, δεν είναι ωραίο να το κάνετε εσείς και μάλιστα λέγοντας ότι το έχει κάνει ο ίδιος επίσημα. Αφήστε τίποτα για εμάς ρε παιδιά, όταν έρθει η ώρα».

Ο πρόωρος τοκετός

Ξημερώματα της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου ο γνωστός μπαμπάς και η σύζυγός του, υποδέχτηκαν πρόωρα το πρώτο τους παιδάκι.

«Έσπασαν τα νερά, μου είπε η γυναίκα μου και ήταν η στιγμή που ήξερα πως το πιο όμορφο ταξίδι ξεκινάει. Φυσικά και δεν μπορούσα να αφήσω την γυναίκα μου ούτε στην αίθουσα τοκετών, νιώθω ευλογημένος και τυχερός που είδα το θαύμα της ζωής και αγκάλιασα το παιδάκι μου μόλις ακριβώς ήρθε στην ζωή. Σας αγαπώ πολύ και και τις δυο σας», έγραψε ο ίδιος δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία με την κόρη του.

Επιτέλους μπαμπάς

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου ζουν την απόλυτη ευτυχία. Όλα περιστρέφονται γύρω από τη μικρή τους κόρη και η ζωή τους είναι γεμάτη χαμόγελα, ευτυχία, μπιμπερό και πάνες. Μάλιστα από την τελευταία ανάρτηση του Ετεοκλή διαπιστώνουμε ότι και ο ίδιος βοηθά τη σύζυγό του σε απλά καθημερινά πράγματα με το μωρό, όπως είναι το μπιμπερό και η αλλαγή πάνας.

Αυτό το τελευταίο μάλιστα, δηλαδή την αλλαγή πάνας, είναι μια διαδικασία που φαίνεται ότι του αρέσει πολύ.

Φορώντας τη μπλούζα που βλέπετε, δημοσίευσε φωτογραφία ευχαριστώντας την εκπομπή Στην Φωλιά των Κου κου για αυτό το δώρο.

Δείτε τις φωτογραφίες του στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved