Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη: Εκδρομή στην εξοχή με τα παιδιά τους - Δείτε το βίντεο που ανέβασε (vid)

Τις όμορφες οικογενειακές τους στιγμές μοιράστηκε μαζί μας η Κάτια Ζυγούλη στο κανάλι της στο YouTube.

Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη: Εκδρομή στην εξοχή με τα παιδιά τους - Δείτε το βίντεο που ανέβασε (vid)

H Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Είναι 15 χρόνια μαζί και έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια.

Η Αναστασία, ο Απόλλωνας, η Αριάδνη και ο Αλέξανδρος είναι οι καρποί του έρωτά τους και η όμορφη μαμά αφιερώνει σε αυτά όλον τον χρόνο και την ενέργειά της.

Ένα από τα τελευταία εγχειρήματα της Κάτιας Ζυγούλη, είναι η δημιουργία ενός καναλιού στο YouTube. Εκεί μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με την οικογένεια και τα παιδιά της.

Σήμερα, η διάσημη μαμά ανέβασε ένα νέο βίντεο στο οποίο μας αποκάλυψε την οικογενειακή τους εξόρμηση στη λίμνη Πλαστήρα το περασμένο Σάββατο.

Το βίντεο ξεκινάει με ένα σημαντικό μήνυμα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, καθώς λίγο πριν την εκδρομή, η Κάτια Ζυγούλη έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις. Έπειτα το πλάνο, αλλάζει και βλέπουμε την οικογένεια στο αυτοκίνητο καθ' οδόν για τον προορισμό τους. Στη λίμνη Πλαστήρα έκαναν όλοι μαζι ιππασία, τοξοβολία και πολλές ακόμα δραστηριότητες.

Όπως θα παρατηρήσετε και εσείς, τα περισσότερα πλάνα τα τραβά ο Σάκης με το κινητό του. Είναι εκείνος που κρύβεται πίσω από την κάμερα κατά την εξόρμησή τους και εκείνος που ξαφνιάστηκε πρώτος όταν είδε την Κάτια να ανοίγει φύλλο και να φτιάχνει πίτα.

Δείτε τα όμορφα στιγμιότυπα στο βίντεο που ακολουθεί:





Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram @katiazygouli

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved