Μπέττυ Μαγγίρα: Η εντυπωσιακή φώτο με τον σύζυγό της στο Instagram μετά από καιρό (pics)

Τι αποκάλυψε για τον γάμο της;

Μπέττυ Μαγγίρα: Η εντυπωσιακή φώτο με τον σύζυγό της στο Instagram μετά από καιρό (pics)

Καιρό είχαμε να δούμε στον προσωπικό λογαριασμό της Μπέττυς Μαγγίρα, φωτογραφία με τον σύζυγό της της, Δημήτρη Μάζη. Για την ακρίβεια, από τον Αύγουστο του 2018 που είχε δημοσιεύσει βίντεο που τον έδειχνε να πέφτει στη θάλασσα!

Έκτοτε ο λογαριασμός τη γέμιζε μόνο με φωτογραφίες δικές της, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πώς μοιάζει να είσαι ηθοποιός, κριτής στο My Style Rocks και γενικότερα performer.

Ωστόσο, πριν μερικά 24ωρα και με αφορμή έναν γάμο πολύ καλών της φίλων, η Μπέττυ Μαγγίρα δημοσίευσε φωτογραφία που τη δείχνει στο πλευρό του συζύγου της Δημήτρη Μάζη. Σπάνια φωτογραφία θα πούμε εμείς, μιας και η τελευταία κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύτηκε στις 18 Μαΐου του 2016. Κάπως έτσι καταλαβαίνουμε ότι η όμορφη ηθοποιός δεν λατρεύει και τόσο να δημοσιεύει φωτογραφίες της οικογένειάς της στα social γι' αυτό και δεν θα δείτε φωτογραφίες των παιδιών της.

Τα τελευταία χρόνια έχει σταματήσει να δημοσιεύει φωτογραφίες τους, θέλοντας να τα κρατήσει μακριά από το φακό.

Το σχόλιο που συνόδευε την σπάνια φωτογραφία τους, αποκαλυπτικό μιας και η Μπέττυ αποκάλυψε ότι λατρεύει τους γάμους, επειδή εκείνη δεν έκανε... Μην μπερδεύεστε. Γάμο έκανε... αλλά όχι παραδοσιακό! «Εμείς γάμο μπορεί να μη κάναμε ( παραδοσιακό) αλλά σε άλλους πάμε!!! Να ζήσετε», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της και αμέσως όλοι έσπευσαν να της πουν πόσο όμορφο ζευγάρι είναι με τον σύζυγό της.

Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν έκανε παραδοσιακό γάμο γιατί όπως η ίδια έχει αποκαλύψει σε αρκετές συνεντεύξεις της δεν πρόλαβε, καθώς ήταν έγκυος στην πρώτη τους κόρη.



Δείτε τη φωτογραφία της Μπέττυς και του Δημήτρη Μάζη, στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved