Ελένη Μενεγάκη: 50 ετών και πιο γοητευτική από ποτέ (pics+vid)

Μαργαρίτα Νικολάου
Ελένη Μενεγάκη: 50 ετών και πιο γοητευτική από ποτέ (pics+vid)

Η Ελένη Μενεγάκη, η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης έχει γενέθλια σήμερα και αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα αφιέρωμα για εκείνη. Γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1969 στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Κολωνό Αττικής (αν και κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης).

H τηλεόραση στη ζωή της Ελένης Μενεγάκη

Ξεκίνησε τη καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991, από το κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη. Έπειτα, το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια».


Κανείς ωστόσο δεν θα ξεχάσει την συμμετοχή της και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν.

Το 1995, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για μια σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά. Επίσης, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», η οποία την ανέδειξε ως παρουσιάστρια και κράτησε δέκα χρόνια. Παράλληλα παρουσίαζε και τα «Καλλιστεία ΑΝΤ1» ενώ έκανε guest στις σειρές «Καραμπόλα» (1997) και «Νταντά για όλες τις δουλειές» (1998).

Το 2005, πήρε μεταγραφή για το κανάλι ALPHA και ανέλαβε τη παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Καφές με την Ελένη», η οποία ολοκληρώθηκε σε έξι σεζόν. Από το 2011 μέχρι σήμερα, παρουσιάζει την μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη» ενώ έχει εμφανιστεί ως guest στις σειρές «Από άλλο ανέκδοτο» (2014)...

...και στην πιο πρόσφατη σειρά: «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (2017).

Βίντεο κλιπ που συμμετείχε

Η Ελένη Μενεγάκη συμμετείχε και σε αρκετά βίντεοκλιπ γνωστών καλλιτεχνών. Τραγούδια που έγιναν όλα επιτυχίες. Σίγουρα τα γνωρίζετε, σίγουρα τα έχετε σιγοτραγουδίσει, όμως πόσοι θυμόσαστε ότι η Ελένη πρωταγωνιστούσε σε αυτά;

Άθελά μου - Αντύπας

Ένα σου σημάδι μόνο - Αντύπας

Προκαλείς - Μιχάλης Ρακιντζής

Δάκρυ Δάκρυ - Λάμπης Λιβιεράτος

Δεν σ΄αλλάζω - Αντύπας

Τιμή μου - Αντύπας

Πρώτα διαφημιστικά που έκανε η Ελένη Μενεγάκη

Όπως γνωρίζετε, στα πρώτα βήματα της καριέρας της, η Ελένη Μενεγάκη ήταν μελαχρινή και συμμετείχε σε αρκετά διαφημιστικά σποτάκια. Ένα από αυτά ήταν και το πρώτο της διαφημιστικό, το 1990, για γνωστή εταιρία καφέ.

Προσωπική ζωή της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη έχει κάνει τρεις γάμους. Ο πρώτος έγινε το 1989, με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη, αλλά ένα χρόνο αργότερα χώρισαν. Ο δεύτερος, έγινε το 2001, με τον πρώην διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο ξεκίνησαν τη σχέση τους το καλοκαίρι του 1997. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2010 και λίγο αργότερα, εκείνη γνώρισε τον επιχειρηματία Μάκη Παντζόπουλο, με τον οποίο παντρεύτηκε πέντε χρόνια μετά.

Η Ελένη φέτος (2019) έκλεισε 10 χρόνια με τον αγαπημένο της Μάκη. To ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2009 όταν η παρουσιάστρια επέλεξε να κάνει διακοπές στα Άχλα της Άνδρου. Εκεί πρωτοσυναντήθηκαν, εκεί είπαν το πρώτο «γεια» και αυτός ο τόπος έμελλε να γίνει λίγο αργότερα ο επίγειος παράδεισός της.

Αν και έχουν επέτειο γάμου στις 18 Φεβρουαρίου (έχουν κλείσει τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου) το καλοκαίρι που μας πέρασε οι δυο τους, έκλεισαν 10 χρόνια από την ημέρα που πρωτοσυναντήθηκαν. Αυτή η γνωριμία εξελίχθηκε σε μία υπέροχη σχέση και σε έναν δυνατό έρωτα που γέννησε τον καρπό του έρωτά τους Μαρίνα!

Οι 6 εγκυμοσύνες, οι 2 αποβολές και τα 4 παιδιά της Ελένης

Βρίσκεται στην Ελληνική τηλεόραση από το 1991 και από τότε μέχρι και σήμερα έχουμε όλοι μαζί παρακολουθήσει τον γάμο της, τον χωρισμό της, τις γεννήσεις των παιδιών της και αυτό που λίγοι θυμούνται την εξομολόγησή της για τις δυο αποβολές που είχε.

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της στο παρελθόν, είχε αποκαλύψει ότι πριν αποκτήσει τον Άγγελο είχε την πρώτη της αποβολή. Όπως και η ίδια ανέφερε τότε, ήταν έγκυος κάποιες εβδομάδες, αλλά δεν το πήρε βαριά, γιατί μετά από λίγο διάστημα έμεινε ξανά έγκυος και όλα πήγαν καλά. «Συνέβη όταν ήμουν 6-7 εβδομάδων. Πάνω που έμαθα ότι είχα μείνει έγκυος, έμαθα ότι δε χτυπούσε η καρδιά. Παρόλα αυτά πέθανε το παιδάκι και σκέφτηκα όλα αυτά τα δυσάρεστα “δεν θα μπορώ να κάνω παιδιά” κλπ».

Έπειτα ήρθε ο Άγγελος στη ζωή της - Το δικό της rainbow μωράκι

Για όσους δεν το γνωρίζετε, rainbow ή αλλιώς μωρό ουράνιου τόξου ονομάζεται το παιδί που έρχεται μετά από μια αποβολή. Έτσι όπως έρχεται και το ουράνιο τόξο μετά από μια καταιγίδα. Ο Άγγελος γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2002. Θυμόμαστε τότε η αγαπημένη μας παρουσιάστρια, έλαμπε από ευτυχία που θα γινόταν για πρώτη φορά μαμά.

Ακολούθησε η γέννηση της Λάουρας

Η Λάουρα γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 2005 και η Ελένη περίμενε πώς και πώς για το κοριτσάκι της. Η Λάουρα πια είναι 14 ετών, φορά 38,5 νούμερο παπούτσι και η μητέρα της λιώνει στην κυριολεξία κάθε φορά που μιλά για εκείνη στον αέρα της εκπομπής.

Πριν γεννηθεί η Βαλέρια είχε την 2η και πιο δύσκολη αποβολή στη ζωή της

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της με τη Σάντυ Κουτσοσταμάτη, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στη δεύτερη άτυχη εγκυμοσύνη της. «Είχα διαβάσει ότι εξομολογήθηκες ένα δύσκολο κομμάτι της ζωής σου, που αφορούσε μια εγκυμοσύνη. Νιώθω ότι τα τελευταία χρόνια, οι γυναίκες που προβαλόμαστε από τα Μέσα είμαστε πιο ανοιχτές να το μοιραστούμε με τον υπόλοιπο κόσμο. Συναντάμε ολοένα και περισσότερο συχνά σε ζευγάρια αποβολές ή παλίνδρομες κυήσεις. Βλέπω ότι πια το συζητάμε και βοηθάμε να “ξεκλειδώσει” μια γυναίκα που φοβάται να το πει. Επίσης, θεωρώ ότι πάντα πρέπει να πιστεύεις πως κάπου στο μέλλον θα έρθει το παιδί», είπε αρχικά η Ελένη αναφερόμενη στην τότε άτυχη εγκυμοσύνη της ψυχολόγου και συνέχισε, «Τη δεύτερη φορά που απέβαλα, ήταν λίγο πριν κλείσω τον τρίτο μήνα και νομίζω ότι το πήρα πιο βαριά (από την πρώτη) ακόμα. Μάλλον ήταν επειδή η εγκυμοσύνη ήταν πιο προχωρημένη».

Βαλέρια - Το δεύτερο rainbow μωράκι της

Μετά τη δεύτερη αποβολή ήρθε στη ζωή της το δεύτερο rainbow μωράκι της, η γλυκιά Βαλέρια, που μάλιστα της μοιάζει πολύ. Έχει το εκφραστικό της χαμόγελο, τη χαρακτηριστική της τσιρίδα και τα υπέροχα μεγάλα γαλάζια της μάτια. Όπως είχε αναφέρει στην εκπομπή της το 2012 με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστούσε η Ζέτα Δούκα, Γράμμα σ’ένα παιδί που δεν γεννήθηκε ποτέ, δεν το έβαλε κάτω. «Έκανα και τρίτο παιδί, και θα μπορούσα ίσως να έχω κάνει κι άλλα! Ήθελα πάρα πολύ! Δεν με κράταγε τίποτα. Ούτε η δουλειά, ούτε τίποτα».

...η Μαρίνα στη ζωή της

Και δεν την κράτησε τίποτε από το να κάνει κι άλλο παιδί, αλήθεια! Γιατί στη ζωή της στις 29 Μαρτίου 2015, ήρθε η μικρή Μαρινούλα. Φέρνοντας χαρά στην οικογένειά της και πολλά χαμόγελα.

Ελένη Μενεγάκη: 50 και πιο sexy από ποτέ

Πληκτρολογώντας το όνομα «Ελένη Μενεγάκη» στο διαδίκτυο θα βρει κανείς, χιλιάδες αναρτήσεις που την αφορούν. Φωτογραφίες, βίντεο, δηλώσεις της.

Μπορεί τα χρόνια να περνούν, όμως συνεχίζει όπως και την πρώτη φορά που εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, να δείχνει γοητευτική. Τι και αν είναι 50 ετών. Η ίδια παραμένει ακομπλεξάριστη και δεν διστάζει να ποζάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Μάλιστα ανήκει στην κατηγορία εκείνων των διάσημων που δεν κρύβουν την ηλικία τους. Κάθε άλλο.

Το 2019 από τις αναρτήσεις της και μόνο, φαίνεται ομολογουμένως ότι υπήρξε από τις καλύτερες χρονιές της. Ανανεώθηκε, άλλαξε τα μαλλιά της και μάλιστα άλλαξε και το στιλ της.

Τόσο το κορμί της όσο και το πρόσωπό της, δείχνει νεότερο, βάζοντας κάτω γυναίκες που έχουν τη μισή της ηλικία. Όπως φαίνεται, ο χρόνος της φέρεται άψογα, κάνοντας τη να δείχνει μεγαλώνοντας ακόμη πιο όμορφη, ακόμη πιο σέξι και ακόμη πιο γοητευτική από ποτέ.

Χρόνια πολλά Ελένη Μενεγάκη

πηγή φωτογραφιών: Instagram account Ελένη Μενεγάκη
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved