Ελένη Μενεγάκη: Η δημόσια εξομολόγηση του αδερφού της για εκείνη στο Instagram (pics)

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας των γενεθλίων τόσο της Ελένης Μενεγάκη (29 Οκτωβρίου) όσο και του Θοδωρή Μισόκαλου.

Ελένη Μενεγάκη: Η δημόσια εξομολόγηση του αδερφού της για εκείνη στο Instagram (pics)
instagram account eleni menegaki

Με μια κοινή τους φωτογραφία, πριν μερικές ώρες η Ελένη Μενεγάκη έδειξε με τον τρόπο της ότι ανυπομονεί και για τα δικά της γενέθλια που είναι σήμερα, μιας και τα γενέθλια του αδερφού της πέρασαν.

Τα γενέθλια του Θοδωρή

Ο Θοδωρής δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο, δείχνοντάς μας μάλιστα την έκπληξη που του ετοίμασαν οικογενειακοί του φίλοι στην Κατερίνη που βρέθηκε εκείνες τις ημέρες. Όπως θα δείτε και παρακάτω τα κεράκια του γράφουν τον αριθμό 33.

Πέρυσι (2018) τέτοιο καιρό βρισκόταν με την αδερφή του. Να σας θυμίσουμε πως η Ελένη μετά το event στο Ηρώδειο που έγινε με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού, βρέθηκε στο πλευρό του. Με ένα προφιτερόλ για τούρτα και κεράκια με τον αριθμό 32.

Τα γενέθλια της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη γίνεται 50 ετών! Σήμερα η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης έχει γενέθλια και ήδη οι φίλοι της έχουν σπεύσει να της ευχηθούν μέσα από τα social media. Οι θαυμαστές της έχουν φτιάξει αφιερωματικά βίντεο και κολάζ φωτογραφιών, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να της δείξουν τον θαυμασμό τους.

Η ίδια ακόμη δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο χθες δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον Θοδωρή σχολιάζοντας: «Ο μήνας των γενεθλίων μας @teomisokalos #eleni».

Φωτογραφία που είδε ο αδερφός της και έσπευσε να σχολιάσει δημόσια, λέγοντας της κάτι για πρώτη φορά (τουλάχιστον στα social media).

Swipe up στη gallery και δείτε το τρυφερό του μήνυμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved