Ηλίας Μελέτης: Οι καλύτερες στιγμές με τα δυο του παιδιά μέσα από φωτογραφίες (pics)

Είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς.

Ηλίας Μελέτης: Οι καλύτερες στιγμές με τα δυο του παιδιά μέσα από φωτογραφίες (pics)

Ο Ηλίας Μελέτης, έγινε ευρύτερα γνωστός και αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το σόι σου».

Ωστόσο, μετρά πολλά χρόνια στο θεατρικό σανίδι με συμμετοχή σε γνωστές και επιτυχημένες παραστάσεις.

Φέτος τον βλέπουμε στο νέο σήριαλ του Alpha «Κρατάς μυστικό;» ενώ στο θέατρο θα συμπρωταγωνιστεί στο έργο «Σκούπα» που ανεβαίνει στο Θέατρο Γκλόρια.

Ιδιαίτερα φορτωμένο λοιπόν το πρόγραμμά του για τη φετινή σεζόν. Ωστόσο ο γνωστός ηθοποιός είναι και πατέρας δύο παιδιών, οπότε, εκ των πραγμάτων πρέπει να βρίσκει χρόνο να περνά μαζί τους.

Με την σύζυγό του Θέμιδα Βουτσινά, είναι μαζί πολλά χρόνια και έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Κοραλένια και ένα γιο τον Δημήτρη.

Όπως έχει πει σε παλιότερη συνέντευξή του προσπαθεί όσο μπορεί να κάνουν από κοινού πράγματα. Όποτε έχει κενό από τα γυρίσματα πηγαίνει ο ίδιος να παίρνει τα παιδιά από το σχολείο ή να περνάει τα πρωινά του Σαββατοκύριακου μαζί τους.

Τόσο ο ίδιος όσο και η γυκαίκα του προσπαθούν να κρατούν τις ισορροπίες όσον αφορά την έκθεσή τους στα μέσα γι΄αυτό και σπάνια θα δούμε φωτογραφίες τους στα social media.

Στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram όμως αναρτούν αρκετές φωτογραφίες από τις οικογενειακές τους στιγμές και ειδικά με τα παιδιά τους.

Πάρτε μια γεύση στη gallery που ακολουθεί.

Φωτογραφίες: Instagram Meletis ilias, Themis Voutsina

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved