Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μας δείχνει για πρώτη φορά το παιδικό δωμάτιο του γιου της (pics)

Το παιδικό δωμάτιο του γιου της μας έδειξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μας δείχνει για πρώτη φορά το παιδικό δωμάτιο του γιου της (pics)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι από τις παρουσίες που έχουν ξεχωρίσει στην ελληνική τηλεόραση. Τα τελευταία χρόνια μας κρατάει συντροφιά τα πρωινά μέσα από τη συχνότητα του Alpha όπου απολαμβάνουμε την ίδια και τους συνεργάτες της στην πρωινή εκπομπή "Happy Day".

Εκτός από μία σοβαρή αλλά ταυτόχρονα πολύ γλυκιά παρουσία, η Σταματίνα, πάνω από όλα, είναι μία τρυφερή μαμά. Γνώρισε τον άντρα της ζωής της, Θέμη Σοφό, το 2012 και πολύ γρήγορα αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Σήμερα, επτά χρόνια μετά, είναι γονείς τριών παιδιών με το μικρότερο, τον Γιάννη-Εφραίμ να έχει γεννηθεί τον Απρίλιο του 2018.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι αρκετά ενεργή στα social media και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί μαζί μας στιγμές και από την οικογενειακή καθημερινότητά της, εκτός από την επαγγελματική.

Χθες, σε μία νέα ανάρτησή της, η Σταματίνα φωτογραφίζεται στο δωμάτιο του γιου της και μας αποκαλύπτει με αυτόν τον τρόπο τη διακόσμηση που έχει επιλέξει για το δωμάτιο του μικρού Γιάννη.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @stam_tsimtsili

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved