Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός γεμάτη πληγές στα πόδια της -Τι της συνέβη; (pics)

Μεγάλη της αγάπη εκτός από το θέατρο και το τραγούδι ήταν και ο χορός. Η τέχνη που τελικά κέρδισε την καρδιά της.

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός γεμάτη πληγές στα πόδια της -Τι της συνέβη;  (pics)

Πριν μερικές ώρες, η όμορφη ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία της δείχνοντας τις πληγές που έχουν τα πόδια της εξαιτίας των πουέντ της. Βλέπετε η 22χρονη ηθοποιός κάνει πολλές πρόβες, θέλει να τελειοποιήσει την τεχνική της και τα ανοίγματά της. Εξάλλου όσοι ασχολούνται με το μπαλέτο, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι χρειάζεται πολυετή εξάσκηση ώστε να φτάσει κανείς σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η Σοφίνα Λαζαράκη γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι κόρη της γνωστής παρουσιάστριας Μαίρης Μηλιαρέση. Η πρώτη γνωριμία της Σοφίνας με το τηλεοπτικό κοινό έγινε στο X – Factor μέσα από το συγκρότημα NMA, συμμετέχοντας στην ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη και αργότερα την είδαμε στον πρωταγωνιστικό ρόλο της σειρά του ΑΝΤ1, «Παρθένα Ζωή».

Πλέον η Σοφίνα δεν βρίσκεται στην χώρα μας. Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο ζει στη Μαδρίτη, όπου σπουδάζει κλασικό χορό και βρίσκεται κοντά στον έρωτα της ζωής της, Josué Ullate, επίσης χορευτή κλασικού χορού.

Από τις φωτογραφίες που βλέπουμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διαπιστώνουμε πόσο πολύ της αρέσει ο χορός, μιας και έχει καταφέρει να αλλάξει τελείως το σώμα της.

Αρκετά αδυνατισμένη και πιο γυμνασμένη από ποτέ, μας δείχνει τα γεμάτα πληγές πόδια της, την πλάτη της και το πώς η τεχνική της έχει βελτιωθεί αρκετά.

Δείτε φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved