Ελένη Μενεγάκη: Όλες οι φορές που έδειξε κατά λάθος τα πρόσωπα των παιδιών της on air (pics+vid)

Έχει κάνει το ίδιο λάθος αρκετές φορές!

Ελένη Μενεγάκη: Όλες οι φορές που έδειξε κατά λάθος τα πρόσωπα των παιδιών της on air (pics+vid)

Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε. Η Ελένη Μενεγάκη το πλατό και τις κάμερες όταν κάνει εκπομπή τα ξεχνάει. Ο αυθόρμητος χαρακτήρας της και ο παρορμητισμός της την οδηγούν μερικές φορές σε λάθη για τα οποία αργότερα μετανιώνει. Ένα από αυτά τα λάθη είναι για παράδειγμα να δείξει καταλάθος τα παιδιά της μέσα από την οθόνη του κινητού της ή του τάμπλετ που χρησιμοποιεί.

Όλοι οι γονείς εξάλλου έχουμε σαν wallpaper φωτογραφίες των παιδιών μας. Σε αυτό δεν διαφέρει ούτε η Ελένη Μενεγάκη. Και αυτό, ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές, της έχει στοιχίσει στον αέρα της εκπομπής της.

Το 2016 έδειξε τα παιδιά της στον αέρα της εκπομπής κατά λάθος

Όλοι ξαφνιάστηκαν το 2016 όταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, η Ελένη έδειξε τα παιδιά της. Στη φωτογραφία ο Άγγελος κρατούσε αγκαλιά την μικρή Μαρίνα κατά πάσα πιθανότητα την ημέρα της βάφτισής της. Τα παιδιά φάνηκαν σε κοντινό πλάνο και η παρουσιάστρια τα έχασε, λέγοντας στον σκηνοθέτη της «Τι έκανες; Τι έκανες;». Όπως είναι γνωστό δεν δείχνει τα πρόσωπα των παιδιών της και έχει απαγορεύσει να το κάνουν και οι άλλοι.

24 Οκτωβρίου 2018 δείχνει on air για πρώτη φορά το πρόσωπο της Μαρίνας

Δύο χρόνια μετά η Ελένη Μενεγάκη έδειξε κατα λάθος και για αρκετά δευτερόλεπτα το πρόσωπο της μικρής Μαρίνας. Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί στη gallery η Ελένη κρατά στα χέρια της το τάμπλετ, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να δουν ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά της Μαρίνας.

Για αυτό της το λάθος μίλησε μία μέρα μετά. Δείτε τι είπε:



10 Οκτωβρίου 2019

Η Ελένη ένα χρόνο μετά (και παρά κάτι μέρες) έκανε ξανά το ίδιο λάθος. Έδειξε για ακόμη μια φορά το πρόσωπο της μικρής Μαρίνας κατά τη διάρκεια της εκπομπής της και όπως θα δείτε, πάλι καταλάθος.



Η Ελένη είναι ξεκάθαρη σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά της. Θέλει να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι' αυτό δεν δημοσιεύει φωτογραφίες τους από το πώς είναι τώρα.

Θα μας πείτε, μα δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τα πρόσωπα των παιδιών της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό δεν έχετε άδικο, αλλά οι φωτογραφίες που δημοσιεύει δεν θυμίζουν σε τίποτε τα κορίτσια που έχουν γίνει τώρα οι κόρες της. Επιλέγει φωτογραφίες από τα πολύ παιδικά τους χρόνια και όχι σημερινές. Αυτό άλλωστε το είχε ξεκαθαρίσει και η ίδια κάτω από μια φωτογραφία της Βαλέριας.

Να σας θυμίσουμε ότι μια διαδικτυακή της φίλη της της έγραψε: «Καλά, κάνεις τόσο χαμό να μη δουν φατσούλα τα μέσα, τα περιοδικά κτλ, βάζεις όλο φωτογραφίες με πλάτη και τώρα την ποστάρεις κανονικά;», με την Ελένη να της απαντά:«Αγάπη μου εδώ δεν είναι ούτε δύο χρονών. Τι σχέση έχει με το κορίτσι που κλείνει σήμερα τα 11 χρόνια;».

Δείτε φωτογραφίες από τις φορές που έχει δείξει τα πρόσωπα των παιδιών της στην εκπομπή της κατά λάθος

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved