Νατάσσα Μποφίλιου: 5+1 φωτογραφίες με την αδερφή της – Η ομοιότητα είναι εκπληκτική (pics)

Μοιάζουν σαν δίδυμες και όμως δεν είναι!

Νατάσσα Μποφίλιου: 5+1 φωτογραφίες με την αδερφή της – Η ομοιότητα είναι εκπληκτική (pics)

Η Νέλλη, δεν είναι η μόνη αδερφή της Νατάσσας Μποφίλιου. Η ταλαντούχα και κούκλα τραγουδίστρια είχε την τύχη να μεγαλώσει σε μία μεγάλη οικογένεια, σε ένα σπίτι κάπου στην Καλλιθέα. Είναι πέντε αδέρφια στο σύνολο, τρία κορίτσια και δύο αγόρια και όλα φαίνεται ότι έχουν καλλιτεχνική φλέβα.

Ο αδερφός της Αντώνης, είναι ράπερ και μάλιστα στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί στη διασκευή του διαχρονικού τραγουδιού "Ας ερχόσουν για λίγο" που βλέπετε και παρακάτω. Στο ίδιο videoclip είχαν συμμετάσχει και οι δύο αδερφές της Νατάσσας, η Νέλλη η οποία είναι ηθοποιός και η μελαχρινή χορεύτρια Αναστασία. Όσο για το Βενιαμίν της οικογένειας, δεν είναι άλλος από τον μικρό Άρη που είναι αρκετά μικρότερος.



Η Νατάσσα Μποφίλιου έχει αδυναμία στα αδέρφια της και όπως έχει δηλώσει και σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, μοιράζεται μαζί τους τα πάντα. Στην Νέλλη ωστόσο, αξίζει να σταθούμε λίγο παραπάνω. Ο λόγος; Η σοκαριστική ομοιότητά της με την αδερφή της! Όταν και οι δύο έχουν τα μαλλιά τους ξανθά, άνετα μπορείς να τις μπερδέψεις και αν τις δεις και τις δύο μαζί, νομίζεις ότι είναι δίδυμες. Οι δύο αδερφές είναι πολύ δεμένες και μάλιστα συνδέονται και επιχειρηματικά, καθώς έχουν ανοίξει μαζί το cafe bar "Ο Μπλε Παπαγάλος" στο Μεταξουργείο.

Για του λόγου το αληθές, δείτε πόσο μοιάζουν οι δύο αδερφές στην gallery που ακολουθεί!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved