Αργύρης Πανταζάρας: Η άγνωστη πλευρά του «Θέμη» μέσα από συγκλονιστικές φώτο με τον παππού του

Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του.

Αργύρης Πανταζάρας: Η άγνωστη πλευρά του «Θέμη» μέσα από συγκλονιστικές φώτο με τον παππού του

Οι περισσότεροι των γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη διαφήμιση της Amstel όπου μαζί με τον Λευτέρη Γκιωνάκη υποδύονται τον Μπίλυ και τον Μάνο, δύο φίλους που προσπαθούν να φτιάξουν τη δική τους μπύρα.

Ο Αργύρης Πανταζάρας όμως, έχει κάνει και πολλά ακόμη πράγματα στον χώρο του θεάτρου τα οποία τον έχουν κατατάξει σε έναν από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Οι ερμηνείες του στον θεατρικό μονόλογο «ΑΩ» και στο «Βασιλιάς Ληρ» του χάρισαν το 2016 το θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χορν», μία πολύ σημαντική επιβράβευση την οποία όσοι έχουμε δει παραστάσεις που έχει πρωταγωνιστήσει, γνωρίζουμε ότι την αξίζει και με το παραπάνω.

argyris5

Εκτός από τις υποκριτικές του ικανότητες, ο Αργύρης έχει ξεχωρίσει και για το ήθος και τις ευαισθησίες του. Την βραδιά της βράβευσής του, ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει το χρηματικό έπαθλο των 3.000€ που κέρδισε, για την αγορά προμηθειών για τροφή και περίθαλψη των προσφύγων καθώς και για την ενίσχυση και τη σίτιση στα σχολεία. Όπως χαρακτηριστικά είπε «…υπάρχουν παιδιά που μετά το τελευταίο κουδούνι δεν τους περιμένει ένα πιάτο φαΐ στο σπίτι». Την ομιλία του έκλεισε λέγοντας «Αλληλεγγύη είναι η ευγνωμοσύνη για την ίδια τη ζωή. Αν ο πολιτισμός δεν μπορεί να φέρει την “ειρήνη” στον κόσμο τότε βαδίζουμε στο τέλος του πολιτισμού. Κι επειδή το να αλλάξει ο κόσμος είναι προσωπική υπόθεση, σας εύχομαι να το πάρετε προσωπικά», ένα μήνυμα που φαίνεται να τον εκφράζει απόλυτα.

Η ευαισθησία του ηθοποιού φαίνεται και από τη σχέση που έχει με την οικογένειά του. Μεγάλη του αδυναμία, ο συνονόματος παππούς του. Παρατηρώντας τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, οι φωτογραφίες με τον παππού του ξεχωρίζουν. Ξεχειλίζουν από αγάπη και στοργή και αναπόφευκτα τις κοιτάμε λίγο παραπάνω.

Ο παππούς Αργύρης, ο «παππούκος», όπως τον αποκαλεί χαϊδευτικά ο ηθοποιός, ήταν πάντα στο πλευρό του εγγονού του. Παρακολουθεί τις παραστάσεις του και ο ίδιος ο Αργύρης φροντίζει να υπάρχει πάντα μία θέση για τον παππού του σε αυτές.

argyris1

Φέτος, απολαμβάνουμε τον Αργύρη Πανταζάρα στην επιτυχημένη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, «Το κόκκινο ποτάμι». Υποδύεται τον Θέμη, έναν Πόντιο νεαρό που μόλις έχει επιστρέψει από τον πόλεμο στη Μακεδονία. Είναι αδερφός του Μίλτου (Γιάννης Παπαζήσης) και οι δύο μαζί μάχονται για την ειρήνη και την ηρεμία μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων. Η ερμηνεία του έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις και όλοι αναμένουμε με ανυπομονησία να τον απολαύσουμε στο επόμενο επεισόδιο.

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε ανήμερα των γενεθλίων του Αργύρη, ο οποίος το παρακολούθησε με τον αγαπημένο του παππού.

«Πάνω στη μεγαλύτερη καρδιά! Νέο επεισόδιο και γενέθλια με τον παππού Αργύρη... Για να ανθίσουν τα κλαδιά, πρέπει να αγαπάμε τις ρίζες μας!» ήταν το σχόλιό του το οποίο συνόδευσε με τη φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω. Όπως καταλαβαίνετε μας άγγιξε όλους...

pandazaras

Λίγο αργότερα ο ηθοποιός ανέβασε και ένα πολύ γλυκό Instagram Story από αυτή τη βραδιά:



Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του Αργύρη Πανταζάρα στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @argyris_pandazaras Ι Facebook: Argyris Pandazaras

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved