Kate Middleton: Η σπάνια φορά που δάκρυσε δημόσια (vid)

Τι ήταν αυτό που τη συγκίνησε μη μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυά της;

Kate Middleton: Η σπάνια φορά που δάκρυσε δημόσια (vid)
instagram/ Kensington Palace

Η Kate Middleton σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις είναι χαμογελαστή και ευδιάθετη.

Φροντίζει να ακολουθεί το βασιλικό πρωτόκολλο, να μην προκαλεί και να έχει μέτρο, ακόμα και στις αντιδράσεις της. Είναι ελάχιστες οι φορές που την έχουμε δει να χάνει την ψυχραιμία της ή να ρίχνει έστω ένα τρυφερό βλέμμα στον σύζυγό της, πρίγκιπα Willian.

Ωστόσο, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και μάλιστα δημόσια.

Αυτό συνέβη όταν επισκέφτηκε το στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Πολωνία. Ο φακός την απαθανάτισε να σκουπίζει τα δάκρυά της καθώς την ξεναγούσαν στους χώρους του στρατοπέδου. Η Kate Middleton δείχνει συγκλονισμένη με όσα βλέπει και αυτό φαίνεται στο πρόσωπό της.

Το στρατόπεδο συγκέντρωσης και εξόντωσης Άουσβιτς, στη σημερινή Πολωνία, ήταν το μεγαλύτερο του είδους του κι έγινε συνώνυμο του Ολοκαυτώματος. Τουλάχιστον 1,3 εκατομμύριο άνθρωποι, στην πλειονότητά τους Εβραίοι, δολοφονήθηκαν στο Άουσβιτς-Μπίρκεναου κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Θύματα επίσης ήταν αθίγγανοι, ομοφυλόφιλοι και αντίπαλοι του ναζιστικού καθεστώτος, όπως ήταν οι αριστεροί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία βρίσκονται στο μουσείο, ένα εκατομμύριο Ευρωπαίοι Εβραίοι δολοφονήθηκαν στο Άουσβιτς-Μπίρκεναου, όπως και 70.000-75.000 Πολωνοί μη Εβραίοι, 21.000 Τσιγγάνοι, 15.000 σοβιετικοί αιχμάλωτοι πολέμου και 15.000 άλλοι κρατούμενοι.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την Kate Middleton να προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της:






Κεντρική φωτογραφία: instagram/ Kensington Palace
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved