Φιλαρέτη Κομνηνού: Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε ποιος είναι ο γιος της (pics)

Ξαφνικά όλοι μιλούν για τον γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού.

Φιλαρέτη Κομνηνού: Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε ποιος είναι ο γιος της (pics)

Ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού είναι ηθοποιός. Είναι όμως και σκηνοθέτης αλλά και μουσικός.

Γεννήθηκε το 1981 στη Θεσσαλονίκη και ασχολήθηκε από πολύ νωρίς με τον καλλιτεχνικό χώρο. Η μεγάλη του αγάπη εκτός από τη μουσική, -είναι μέλος του μουσικού συγκροτήματος Polkar- παραμένει το θέατρο.

Συμμετείχε σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις, ξεχωρίζουν όμως οι εξής: «Ξύπνα Βασίλη», «Αρίστος», « Λυσιστράτη», «Επιθεωρητής», «Θερμοφοριάζουσες». Μάλιστα το 2016 ήταν υποψήφιος για το θεατρικό βραβείο "Δημήτρης Χόρν".

Φέτος είναι η πρώτη φορά που κάνει τηλεόραση. Συμπρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του Alpha «Σπίτι είναι».

Ήταν συνειδητή επιλογή να απέχει από την τηλεόραση;

«Ο κόσμος του χώρου μου με ξέρει μέσα από τη δουλειά μου, όπως και το θεατρόφιλο κοινό. Δεν έχω κάνει εμπορική τηλεόραση για να με μάθει το πλατύ κοινό. Έχω πει πολλά «όχι» για έναν συγκεκριμένο λόγο: ποτέ μου δεν ήθελα απλώς να γίνω ένας διάσημος. Κάποιοι το θέλουν και είναι ΟΚ, δεν το κρίνω. Εγώ ονειρεύομαι την επόμενη σεζόν, δεν ονειρεύομαι ποτέ τι ωραία που θα είναι να με αναγνωρίζει ο περιπτεράς. Όχι ότι κάνεις κανένα έγκλημα άμα θες να σε μάθει ο κόσμος. Τι πάει να πει ματαιόδοξος; Εμένα απλά με ενδιαφέρει οι δουλειές μου να έχουν αντίκτυπο και να αφορούν, αλλά δεν πειράζει αν αφορούν 50 αντί για 150. Αλήθεια δεν με πειράζει», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Γυναίκα.

Πάντως το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον του κοινού για τον γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού είναι πολύ μεγάλο. Σε αυτό συνέβαλαν τόσο οι φήμες για την προσωπική του ζωή που τον θέλουν ζευγάρι με την " Δρόσω" (Δανάη Μιχαλάκη) από τις "Αγριες Μέλισσες", όσο και η συμμετοχή στην πρώτη του τηλεοπτική δουλειά.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί ποιος είναι ο γιος της ηθοποιού που τα φώτα της δημοσιότητας είναι ξαφνικά στραμμένα πάνω του.

Φωτογραφίες: Filareti Komninou, papageorgiou_g81

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved