Ναταλία Δραγούμη: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τα παιδιά της Φίλιππο και Κλειώ (pics)

19 χρόνια παντρεμένη με τον Έντι Ρόμπερτς και μαζί έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια!

Ναταλία Δραγούμη: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τα παιδιά της Φίλιππο και Κλειώ (pics)

Με τον σύζυγό της παντρεύτηκαν έναν χρόνο μετά τη γνωριμία τους μιας και είχε μείνει έγκυος. «Με τον Έντι παντρευτήκαμε στον έναν χρόνο. Είχα μείνει έγκυος και παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο όταν ήμουν έγκυος στον ένατο μήνα. Πήγαμε με τα πόδια στο Δημαρχείο του Ψυχικού που ήταν κοντά στο σπίτι μας και εγώ φορούσα φόρμα. Στον γάμο ήταν μόνο οι μάρτυρες. Δηλαδή, οι άνθρωποι που υπέγραψαν. Κανένας άλλος, ούτε καν οι γονείς μας. Μετά τον γάμο κάναμε ένα τραπέζι όπου γνωρίστηκαν όλοι μεταξύ τους. Η οικογένεια η δική μου με την οικογένεια του Έντι!», ανέφερε στο Grande.

Έτσι κρατά ζωντανό τον γάμο της

Σε συνέντευξή της στην Real το 2018 αποκάλυψε το μυστικό που κρατά ζωντανή τη σχέση της και δεν είναι άλλο από τα ραντεβού.

«Ένας ηθοποιός δεν μπορεί, δυστυχώς, να κάνει αποδράσεις. ∆εν μπορώ να προγραμματίσω εκδρομές µε την οικογένειά µου, γιατί δεν έχω χρόνο. Ως ηθοποιός, πληρώνω το τίμημα. Ο Έντι είναι ελεύθερος επαγγελματίας και δεν έχει ωράριο. Αυτό, όμως, που µας κρατά είναι που δίνουμε κάποια ραντεβού μέσα στην ημέρα και πηγαίνουμε είτε για καφέ είτε για φαγητό!».

Ο Φίλιππος και η Κλειώ

Η Κλειώ έχει κλείσει τα 16 και ο Φίλιππος είναι 14 ετών. Η Ναταλία Δραγούμη, είναι φειδωλή στις αναρτήσεις που έχουν να κάνουν με την οικογένειά της και αυτός είναι και ο λόγος που κανείς δεν θα βρει αρκετές φωτογραφίες τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σαν μαμά δεν είναι ιδιαίτερα αυστηρή, αλλά είναι αγχώδης. Όπως έχει πει σε συνέντευξή της την ανησυχεί η ταχύτητα, οι καταχρήσεις, τα πάρτι... κλασσικές ανησυχίες που έχουν όλες οι μαμάδες.

«Έχω και εγώ τις κλασσικές ανησυχίες μιας μαμάς. Με ανησυχεί η ταχύτητα, οι καταχρήσεις. Τώρα ακόμα σε πάρτι και σε εκδηλώσεις ή ο Eddie ή εγώ τα πηγαινοφέρνουμε οπότε τα πράγματα είναι ελεγχόμενα. Ανησυχώ πολύ, όμως, όταν θα αρχίσουν να βγαίνουν μόνα τους έξω, σε ποιο αυτοκίνητο θα μπουν, αν ο οδηγός είναι καλοί και προσέχει ή όχι, γενικά πως θα γυρίσουν σπίτι. Κάτι άλλο που με ανησυχεί είναι το ίντερνετ. Η κακή χρήση του. Η κακή χρήση του, η μη εκπαίδευση μέσα από αυτό. Η αποβλάκωση. Διότι εκτός από το σώμα μας, πρέπει να εκπαιδεύουμε και το μυαλό μας. Ωστόσο, θεωρώ πως έχω "οχυρώσει" και μεγαλώσει τα παιδιά μου με κάποιες αρχές και με την παιδεία που να ξέρουν πως και πότε να προφυλαχθούν. Να μην κινδυνεύουν -για παράδειγμα- από μια σεξουαλική παρενόχληση μέσα στο διαδίκτυο. Προσπαθώ να "δημιουργήσω" ένα έδαφος μεταξύ μας που να υπάρχει εμπιστοσύνη. Αυτό έχω ως στόχο».

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις σπάνιες φωτογραφίες με τα παιδιά της που έχει δημοσιεύσει η ίδια η Ναταλία Δραγούμη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved