Αργύρης Πανταζάρας: Ο «Θέμης» από το Κόκκινο Ποτάμι μας συστήνει για 1η φορά κούκλα μαμά του (pics)

Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι ένας άνθρωπος με αξίες! Αξίες που του έχει μάθει η οικογένειά του.

Αργύρης Πανταζάρας: Ο «Θέμης» από το Κόκκινο Ποτάμι μας συστήνει για 1η φορά κούκλα μαμά του (pics)

Μπορεί κάποιοι να τον γνώρισαν τώρα μέσα από τη σειρά του OPEN «Το κόκκινο Ποτάμι», όμως εμείς τον γνωρίζαμε από την εποχή που έπαιζε το ρόλο του τρελού στην θεατρική παράσταση Βασιλιάς Ληρ με τον Γιώργο Κιμούλη και τις παραστάσεις 1984 και Φαουστ που είχε σκηνοθετήσει η Κατερίνα Ευαγγελάτου.

Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι απόφοιτος Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Διακεκριμένος με το βραβείο καλύτερου νέου ηθοποιού «Δημήτρης Χορν» το 2016. Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο, με το Piccolo Theatro di Milano, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Θεσσαλικό Θέατρo, Θέατρο οδού Κυκλάδων "Λευτέρης Βογιατζής", Θέατρο Πόρτα και το Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου.

Η οικογένειά του

Ο ίδιος δεν μιλά σχεδόν ποτέ για την οικογένειά του. Ούτε και δημοσιεύει φωτογραφίες τους στο Instagram. Τους γονείς του και τα αδέρφια του, τους λατρεύει, το ίδιο και τον παππού του Αργύρη. Φωτογραφίες του παππού είναι οι μόνες που έχουμε δει τόσο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όσο και στο Facebook. Είναι εκείνες που δείχνουν το ιδιαίτερο είδος αγάπης που έχει δεχθεί ως παιδί ο Αργύρης από τον παππού του, ένα συναίσθημα που πραγματικά δεν μπορεί ένας άνθρωπος να βιώσει μέσα από οποιαδήποτε άλλη σχέση.

Ο Αργύρης καθημερινά και με όποιον τρόπο μπορεί του ανταποδίδει την αγάπη και τη φροντίδα που του έδωσε εκείνος απλόχερα όταν ήταν μικρό παιδί.

«Για να ανθίσουν τα κλαδιά πρέπει να αγαπάς τις ρίζες»

Εκτός από τον παππού του όμως, λατρεύει και τη μητέρα του. Μητέρα που μας σύστησε για πρώτη φορά πριν μερικές ώρες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο λόγος που ανάρτησε φωτογραφία της; Απλά συγκινητικός.

Ο ηθοποιός είχε γενέθλια και με την φωτογραφία της που θα δείτε της ευχήθηκε χρόνια πολλά μιας και οι μητέρες γιορτάζουν μαζί με τα παιδιά τους. Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, μαζί με ένα παιδί γεννιέται και μια μάνα.

«Στα Γενέθλια γιορτάζει αυτός που σε έφερε στη ζωή! Μητέρα σε ευχαριστώ! Για να ανθίσουν τα κλαδιά πρέπει να αγαπάς τις ρίζες», σχολίασε ο «Θέμης» από το Κόκκινο Ποτάμι και αμέσως τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή!

Δείτε τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved