Σταματίνα Τσιμτσιλή: 7 φωτογραφίες με τον γιο της (pics)

Η Σταματίνα είναι μια υπέροχη μαμά!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: 7 φωτογραφίες με τον γιο της (pics)

Ήταν 2012 όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή γνωρίστηκε με τον Θέμη Σοφό, μετά από παρότρυνση της φίλης της Φαίης Σκορδά. Όπως η ίδια είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της: «Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήταν προξενητές με την έννοια ότι μας κανόνισαν ένα τυφλό ραντεβού με τον Θέμη, αλλά μου είχε μιλήσει η Φαίη για τον Θέμη δυο χρόνια νωρίτερα. Χαρακτηριστικά μου έλεγε πρέπει να βγεις με ένα καλό παιδί, ένα άλλο στιλ ανθρώπου που είναι για σένα. Δυο χρόνια μετά ήμουν στο Κολωνάκι και είδα τον Θέμη να πίνει καφέ με τους φίλους του και λέω αυτός είναι για τον οποίο μου είχε μιλήσει η Φαίη; Στην αρχή έλεγα ότι είναι κάτι δυσπρόσιτο για μένα».

Στην καθημερινότητά της η Σταματίνα είναι μια δοτική μαμά. Της αρέσει να περνά ποιοτικό και ουσιαστικό χρόνο με τα παιδιά της και αυτό φαίνεται και μέσα από τις δημοσιεύσεις που κάνει. Τα Σαββατοκύριακά της είναι αφιερωμένα στα παιδιά της και μαζί κάνουν πολλά πράγματα όπως βόλτες σε κάποιο πάρκο, μαγειρικές στο σπίτι και άλλα πολλά.

Η Σταματίνα έχει δύο κόρες τη Νάγια και την Μαίρη, ενώ την οικογενειακή της ευτυχία ολοκλήρωσε ο γιος της Εφραίμ-Ιωάννης.

Η ίδια κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά της και αυτός είναι και ο λόγος που δεν δημοσιεύει φωτογραφίες ή βίντεο με τα χαρακτηριστικά των προσώπων των παιδιών της.

Δείτε τις 7 πιο όμορφες και τρυφερές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved