Γνωστός τραγουδιστής έγινε μπαμπάς και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι – Η 1η φώτο του μωρού (Photos)

Έγινε μπαμπάς και ζει τις ομορφότερες στιγμές της ζωής του.

Γνωστός τραγουδιστής έγινε μπαμπάς και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι – Η 1η φώτο του μωρού (Photos)

Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο τραγουδιστής βίωσε μια από τις πιο συγκλονιστικές απώλειες καθώς η γυναίκα του, απέβαλε. Το χαμόγελο του, όμως επέστρεψε και πάλι αφού πια ζει το θαύμα της πατρότητας.

Τον περασμένο Μάιο ο τραγουδιστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της συζύγου του με μια φωτογραφία κι ένα όμορφο μήνυμα, γράφοντας:

«Σε ευχαριστούμε Θεέ μου που μας έκανες το ωραιότερο δώρο που θα μπορούσαμε ποτέ να ζητήσουμε! #pregnant #werepregnant #babykisses #happiness #family».

Τώρα πια κρατά στα χέρια του το μωράκι του.

Την είδηση αποκάλυψε και πάλι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κορούλας του.

Η γέννηση μετά από μια αποβολή

«Θεέ μου δώσε μας δύναμη και γαλήνη αυτή τη στιγμή! Πραγματικά ανυπομονούσα να τη γνωρίσω μετά από τρεις μήνες! Είμαι καταρακομένος!», έγραψε συντετριμμένος ο τραγουδιστής στο Twitter τον Μαϊο 2019 ανακοινώνοντας ότι η εγκυμοσύνη της συζύγου του, δεν είχε την κατάληξη που ήθελαν.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ίδιος και η σύζυγός βίωναν μια αποβολή. Το 2015 ο ίδιος είχε πει σε συνέντευξή του ότι η Lauren είχε χάσει ένα παιδί πριν φέρει στον κόσμο τον γιο τους Odin. «Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας», είχε πει, «Υπήρξαν δύσκολες στιγμές και πιστεύαμε ότι δεν θα τα καταφέρουμε (να αποκτήσουμε παιδί)!».

Ο λόγος για τον Nick Carter, ο οποίος έγινε γνωστός ως leader τραγουδιστής του συγκροτήματος Backstreet Boys.

Ο Nick Carter έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Kitt με ένα 7 καρατίων διαμαντένιο δαχτυλίδι το 2013 ενώ αντάλλαξαν όρκους σε μια τελετή στη Santa Barbara στην California, το 2015, παρουσία της οικογένειά τους και αγαπημένων φίλων, συμπεριλαμβανομένων των μελών του πρώην συγκροτήματος, AJ McLean, Howie Dorough and Brian Littrell.

Δείτε τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει με το νεογέννητο στη gallery που ακολουθεί:

πηγή φωτογραφιών: Instagram accounts / Nick Carter

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved