Σίσσυ Χρηστίδου: «Δέκα πράγματα που θα ήθελα να ξέρω πριν γίνω μαμά»

Αν γυρνούσε το χρόνο πίσω, στην προ παιδιά εποχή, τι θα ήθελε να της είχαν πει για τη μητρότητα;

Άλκηστις Κοϊνάκη
Σίσσυ Χρηστίδου: «Δέκα πράγματα που θα ήθελα να ξέρω πριν γίνω μαμά»

«Mother of Dragons, ιδιοκτήτρια ζωολογικού κήπου, εθισμένη με τα ταξίδια, παρουσιάστρια, content creator, youtuber» Αυτές είναι οι λέξεις που έχει επιλέξει η ίδια η Σίσσυ Χρηστίδου για να προσδιορίσει τον εαυτό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εμείς έχουμε να προσθέσουμε γλυκιά αλλά και δυναμική, με χιούμορ, εκρηκτικό ταπεραμέντο και φλογερή εμφάνιση.

To 2004 συμμετέχει στην εκπομπή «ΟΛΑ» του Θέμου Αναστασιάδη, οι περισσότεροι ωστόσο τη γνωρίσαμε το 2005, μέσα από την εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το πρωί», στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το τότε καστανόξανθο κορίτσι, μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή και μέχρι και σήμερα συνεχίζει να μας κρατάει συντροφιά μέσα από τη μικρή οθόνη. Φέτος, όπως και πέρυσι, απολαμβάνουμε τη Σίσσυ Χρηστίδου κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί, στην τηλεοπτική συχνότητα του Οpen, μέσα από την εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

Το 2008, γίνεται για πρώτη φορά μαμά με τον ερχομό του γιου της Φίλιππος - Ραφαηλ και πέντε χρόνια αργότερα γεννιέται και ο Μιχαήλ - Άγγελος. Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μία κλασική αγορομάνα και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμές από την καθημερινότητά της με τα παιδιά της.

sissychristidou 70703529 134993174529202 5874668991038660696 n

Μπορεί πλέον τα παιδιά της να έχουν μεγαλώσει αρκετά, η μητρότητα όμως δεν παύει ποτέ να σε εκπλήσσει. Πώς βιώνει λοιπόν η Σίσσυ Χρηστίδου τη μητρότητα; Είναι όπως την περίμενε και τι έχει συνειδητοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια;

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μίλησε στο mothersblog.gr και μας εκμυστηρεύτηκε ότι εάν μπορούσε να επιλέξει 10 πράγματα για τη μητρότητα που θα ήθελε να της είχαν πει πριν τον ερχομό των παιδιών της, αυτά θα ήταν…

«1...ότι η βρεφική και παιδική ηλικία περνούν πολύ γρήγορα. Θα ήθελα κάποιος να μου το πει και να επιμείνει μέχρι να το κατανοήσω πλήρως και αδιαμφισβήτητα. Περνάνε τόσο γρήγορα που αν μου το επέτρεπαν οι επαγγελματικές και καθημερινές μου υποχρεώσεις, δεν θα άφηνα τους γιους μου ούτε ένα λεπτό.

2... ότι όταν γίνεσαι μαμά καταλαβαίνεις τους γονείς σου σε όλα, οπότε εύχομαι να το ήξερα αυτό για να τους ταλαιπωρήσω λιγότερο.

3...ότι όταν έχεις την ευθύνη ενός πλάσματος, και αργότερα περισσότερων, καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά για τα οποία ανησυχούσες όταν δεν ήσουν μαμά ήταν πολύ μικρά.

4...ότι η ζωή σου αλλάζει 360 μοίρες. Το να είσαι μαμά είναι το πιο όμορφο συναίσθημα. Θα ήθελα όμως να πιω εκείνο το cocktail που δεν ήπια με τις φίλες μου τότε επειδή ήμουν κουρασμένη γιατί τώρα το ξεχνάω μισοτελειωμένο από το πολύ τρέξιμο. (χαχα)

5...το πόσο χαριτωμένες είναι οι πατουσίτσες του μωρού σου για να σταματήσω να τις φωτογραφίζω όλη μέρα, χωρίς λόγο, όταν γεννηθεί.

6...ότι δεν θα φτάσουν 3 πακέτα πάνες τον πρώτο καιρό, να πάρω 10 κουτιά.

7...ότι πρέπει να κοιμηθώ πολύ, ότι πρέπει να κοιμηθώ ήσυχη, γιατί μετά αυτό δεν θα ξανασυμβεί.. Ειδικά ήσυχη!

8...ότι νόμιζα πως είμαι αρκετά δυνατή, όμως όταν έγινα μαμά απέκτησα super δυνάμεις.

9...ότι δεν πρέπει να διαβάσω όλα τα βιβλία που κυκλοφορούν για την ανατροφή των παιδιών, καθώς όταν είσαι συγκροτημένος άνθρωπος όλα λειτουργούν ενστικτωδώς.

10...ότι ποτέ δεν θα νιώθεις έτοιμη να γίνεις Μαμά, όμως καταβάθος είσαι από πάντα.»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved