Γνωστή παρουσιάστρια βάφτισε τον γιο της και δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι υπερπαραγωγή (pics)

Και το όνομα αυτού Αντρέας.

Γνωστή παρουσιάστρια βάφτισε τον γιο της και δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι υπερπαραγωγή (pics)

Η γνωστή παρουσιάστρια βάφτισε την περασμένη Κυριακή τον γιο της παρουσία στενών συγγενών και φίλων.

Ο μικρός πήρε το όνομα Αντρέας, το όνομα του παππού από την πλευρά του πατέρα του Γιώργου- Εφραίμ. Το μυστήριο της βάφτισης έγινε σε ένα μικρό γραφικό εκκλησάκι στο χωριό Αναλιόντας.

Ακολούθησε δεξίωση όπου τόσο οι καλεσμένοι όσοι και οι γονείς διασκέδασαν με την ψυχή τους. Οσο για τον στολισμό, ήταν εντυπωσιακός με τα λουλούδια και τα μπαλόνια να κυριαρχούν στο χώρο.

Η παρουσιάστρια του Alpha μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από το πάρτι- δεξίωση της βάφτισης του γιου της, ενώ πολλοί ήταν επίσης και οι συνάδελφοί της από την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», που δημοσίευσαν φωτογραφίες.

«Μια απο τις πιο ομορφες και πολυτιμες ημερες της ζωης μας..η βαφτιση του αντρεα μας!ευχομαι ολοψυχα να ειναι καλα τα μωρα ολου του κοσμου και εμεις να ειμαστε κοντα τους, να τους χαιρομαστε και να τους δινουμε φτερα.. Σας ευχαριστω ολους απο καρδιας!!», έγραψε μεταξύ άλλων στο Instagram η ευτυχισμένη μανούλα.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί ποια είναι η παρουσιάστρια που βάφτισε τον γιο της καθώς και φωτογραφίες από το πάρτι – δεξίωση που ακολούθησε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved