Σία Κοσιώνη: Ο γιος της είχε γενέθλια και δημοσίευσε την ωραιότερη φωτογραφία μαζί του (pics)

Δύο χρόνια πέρασαν από την ημέρα που η Σία Κοσιώνη κράτησε για πρώτη φορά στα χέρια της, το πρώτο της παιδί. Καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Σία Κοσιώνη: Ο γιος της είχε γενέθλια και δημοσίευσε την ωραιότερη φωτογραφία μαζί του (pics)

Ο μικρός έγινε δύο ετών και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ δημοσίευσε αργά το βράδυ της Τετάρτης φωτογραφία που τη δείχνει παρέα με τον μικρό της Δήμο... να τραγουδούν.

«Ναι, θα τα πω όλο το τραγουδάκι, σε όλες τις γλώσσες και πολλές φορές! Να σε χαιρόμαστε γιόκα μου! #2 #two #twoyearsold #terrible twos #birthday #happybirthday #birthdayboy #9thoctober #happy #happytogether #love #forever», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία και αμέσως τα likes και οι ευχές έπεσαν βροχή.

Το 2010 η ευτυχία της χτύπησε την πόρτα

Ήταν 2010 όταν η Σία Κοσιώνη γνωρίστηκε με τον Κώστα Μπακογιάννη. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που που έδωσε στο Πρωινό και τον Άκη Καβατζίκη. «Είμαι ένας πάρα πολύ τυχερός άνθρωπος. Γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι η γυναίκα της ζωής μου και καταφέραμε να χτίσουμε λιθαράκι λιθαράκι τον δικό μας κόσμο. Κανείς από τους δυο μας δεν περίμενε ότι θα εξελιχθεί έτσι. Το 2010 μου είχε κάνει μια συνέντευξη, δεν γνωριζόμασταν τότε. Δεν είχα καμία φοβερή εμπειρία από συνεντεύξεις, με βγάζει στο ραδιόφωνο και με περνάει πριονοκορδέλα, ξύλο αλύπητο. Κλείνω και λέω "ωραία, εμείς Mega θα βλέπουμε". Μετά, όμως, γνωριστήκαμε, το ένα έφερε το άλλο και η ζωή κέρδισε».

Το 2017 ήρθε ο δεύτερος έρωτας στη ζωή της

Τον Μάιο του 2017 η Σία Κοσιώνη είχε αποκαλύψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ότι είναι έγκυος. Μέσα από το μήνυμά της, ζητούσε την... κατανόηση του κοινού, καθώς για κάποιο διάστημα, όπως είχε αναφέρει, τις ειδήσεις θα τις παρουσίαζαν δύο.

Στις 9 Οκτωβρίου του ίδιου χρόνου έφερε στον κόσμο τον μικρό της Δήμο. Όπως είχε γίνει γνωστό το αγοράκι της είχε βάρος 3,5 κιλά και γεννήθηκε στο μαιευτήριο «Μητέρα».

Η μητρότητα της πάει πολύ

Η ίδια είχε μιλήσει για την καθημερινότητά της και πόσο έχει αλλάξει μετά τον έρχομό του γιου της στο περιοδικό People. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ ξεκαθάρισε ότι ο ρόλος της ως μητέρα δεν θα την έκανε να αφήσει την καριέρα της στη δημοσιογραφία.

«Μια γυναίκα για να έχει ολοκληρωμένη προσωπικότητα πρέπει να είναι καλυμμένη και επαγγελματικά. Δεν θα ήμουν καλύτερη μητέρα αν άφηνα τη δουλειά μου και στερούσα στον εαυτό μου τη δύναμη και την έμπνευση που δίνει η δημοσιογραφία. Η μητρότητα σε κάνει να αλλάζεις προτεραιότητες. Θέλω να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στο παιδί μου παρά σε άλλα πράγματα που κάποτε τα θεωρούσα πολύ σημαντικά. Η μητρότητα με έκανε να νιώθω ακόμη πιο ευαίσθητη γι’ αυτό που κάνω, επειδή έγιναν πιο ευαίσθητες οι κεραίες μου σε κάποια θέματα που ίσως δεν με συγκινούσαν τόσο κάποτε».

Η ίδια κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογένεία της, αυτός είναι και ο λόγος που δεν δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όταν το κάνει φροντίζει πάντα να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου του μικρού Δημοσθένη.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Σία Κοσιώνη με αφορμή τα γενέθλια του γιου της στη gallery που ακολουθεί μαζί με μερικές ακόμη που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved