Φώτης Μεταξόπουλος: Και όμως, έχει και άλλα παιδιά εκτός από τον Πάνο και είναι πανέμορφα (pics)

Η Κατερίνα και ο Κοσμάς Μεταξόπουλος, τα δύο μικρότερα παιδιά του ταλαντούχου χορογράφου και χορευτή, λατρεύουν το χορό και βαδίζουν στα βήματα του μπαμπά τους.

Φώτης Μεταξόπουλος: Και όμως, έχει και άλλα παιδιά εκτός από τον Πάνο και είναι πανέμορφα (pics)

Ο Φώτης Μεταξόπουλος είναι από τους ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία στον καλλιτεχνικό χώρο της Ελλάδας. Είναι από τους λίγους που κατάφεραν με την τέχνη του χορού να αγαπηθούν από το ελληνικό κοινό και να ξεχωρίσουν. Βέβαια, για αυτό δεν ευθύνονται μόνο οι χορευτικές του ικανότητες, αλλά και το φλογερό ταμπεραμέντο του, η σπίθα που μέχρι και σήμερα φωτίζει τα μάτια του και η συνολική του παρουσία πάνω στη σκηνή. Ο Φώτης Μεταξόπουλος έχει συμμετάσχει σε πάνω από πενήντα ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, είτε ως χορευτής, είτε ως χορογράφος και μέχρι και σήμερα, στα 84 του χρόνια, ο χορός παραμένει η μεγάλη του αγάπη.

Ο Φώτης Μεταξόπουλος όμως, δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος χορευτής και χορογράφος. Είναι ένας άντρας που στη ζωή του πάντα κυριαρχούσαν το πάθος και οι θυελλώδεις έρωτες. Οι σχέσεις και οι ερωτικές ιστορίες που κατά καιρούς έχει διηγηθεί, είναι πολλές, τρεις όμως είναι οι γυναίκες-σταθμοί στη ζωή του που τις αγάπησε και τις παντρεύτηκε.

Πρώτος σταθμός, η χορεύτρια Μαριάννα Δρίνη. Χόρευαν μαζί και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Ο Φώτης Μεταξόπουλος της ανακοινώνει ότι θα τη ζητήσει από τους γονείς της, όπως και έγινε. Παντρεύονται και λίγο αργότερα έρχεται στη ζωή τους ο καρπός του έρωτά τους, ο γιος τους, Πάνος που ακολούθησε τα βήματα του μπαμπά του και σήμερα είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους χορογράφους της Ελλάδας.

Δεύτερος σταθμός, η επίσης χορεύτρια και παρτενέρ του στο χορό, Νάντια Φοντάνα. Η Νάντια χόρευε χρόνια στο μπαλέτο του και ήταν κρυφά ερωτευμένη μαζί του. Ο πρωταγωνιστικός της ρόλος σε ένα χορευτικό, πυροδοτεί το ειδύλλιο μεταξύ τους. Λίγο αργότερα, χωρίζει τη Μαριάννα Δρίνη και παντρεύονται στο Παλαιό Ψυχικό με κουμπάρο τον Γιάννη Βογιατζή.

Η τρίτη γυναίκα που σημάδεψε τη ζωή του, ήταν η μαθήτριά του Νανά Δόγκα. Με την Νανά απέκτησε δύο παιδιά, την ύπαρξη των οποίων πολλοί αγνοούν.

Ο Κοσμάς και η Κατερίνα σήμερα είναι 31 και 25 ετών αντίστοιχα και από ότι φαίνεται, έχουν κληρονομήσει το ταλέντο και το φλογερό ταμπεραμέντο του μπαμπά τους.

Ο Κοσμάς Μεταξόπουλος έχει σπουδάζει Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, αλλά ο χορός ήταν πάντα η μεγάλη του αγάπη για αυτό και επέλεξε να ασχοληθεί με αυτό και επαγγελματικά. Η Κατερίνα Μεταξόπουλου, σπούδασε θεατρολογία, αλλά και αυτή ασχολείται επαγγελματικά με το χορό.

Και οι δύο είναι ενεργοί στα social media και ανεβάζουν αρκετά συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους. Δείτε κάποιες από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

Πληροφορίες: Βιβλίο «Φώτης Μεταξόπουλος – Χορεύοντας με το φως και το μετάξι» από τις εκδόσεις Άγκυρα Ι πηγή φωτογραφιών: Instagram @kosmas_metaxopoulos & @katerina_metaxopoulou

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved