Βίκυ Βολιώτη: H σπάνια φωτογραφία του συζύγου και της κόρης της (pics)

Μπαμπάς και κόρη σε μια πολύ όμορφη φωτογραφία.

Βίκυ Βολιώτη: H σπάνια φωτογραφία του συζύγου και της κόρης της (pics)

Η Βίκυ Βολιώτη μαζί με τον σύζυγό της Σίμο Σαρκετζή είναι γονείς ενός χαριτωμένου κοριτσιού, της Άννας.

Η γνωστή ηθοποιός παρότι δεν συνηθίζει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, είχε αναφερθεί στην υιοθεσία της κόρης της από την Αιθιοπία αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν.

Την κόρη της την πήρε αγκαλιά όταν ήταν 30 ημερών και στο σπίτι τους ήρθε όταν ήταν οκτώ μηνών.

Όταν καλείται να μιλήσει για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν μπήκαν όλοι μαζί στο σπίτι τους, δυσκολεύεται να βρει λόγια. «Δεν μπορώ να το περιγράψω. Φαντάζομαι πως είναι όπως όταν γυρίζεις από το μαιευτήριο. Ήταν πολύ μεγάλη η χαρά, γιατί τύχαμε σε μία περίοδο κατά την οποία αντιμετωπίζαμε πολλά προβλήματα, γιατί είχε αποφασίσει η Αιθιοπία να αλλάξει τη νομοθεσία και είχαν σταματήσει οι υιοθεσίες. Πέσαμε σε επτά πολύ δύσκολους μήνες, που φοβηθήκαμε μήπως δεν τα καταφέρουμε τελικά, οπότε ήταν ένας λόγος παραπάνω να γυρίσουμε χαρούμενοι, ανακουφισμένοι, λυτρωμένοι και πολύ ευτυχισμένοι», είχε πει σε συνέντευξή της στην Αγορά.

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν αφού η κόρη της μεγαλώνει με δύο γονείς που τη λατρεύουν.Η μικρή μάλιστα βαφτίστηκε στον Πανάγιο Τάφο, το εκκλησάκι που βρίσκεται στην Πλάκα με νονούς τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη.

Η Βίκυ Βολιώτη, που φέτος τη βλέπουμε στο «Λόγω τιμής, είκοσι χρόνια μετά», δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της κόρης της ούτε καν οικογενειακές.

Αυτή που θα δείτε με τον σύζυγό της και την 'Αννα, στη gallery που ακολουθεί, είναι σίγουρα από τις ελάχιστες που τους έχουμε δει μαζί.

Φωτογραφίες: Instagram Vicky Volioti

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved