Δείτε δεκαοχτώ διάσημους μπαμπάδες με τους γοητευτικούς γιους τους (vid)

Γνωρίστε τους γιους διάσημων μπαμπάδων του Χόλιγουντ.

Δείτε δεκαοχτώ διάσημους μπαμπάδες με τους γοητευτικούς γιους τους  (vid)

Για πολλούς διάσημους του Χόλιγουντ γνωρίζουμε τα πάντα όσον αφορά τη ζωή τους. Πόσες φορές έχουν παντρευτεί, πόσα παιδιά έχουν, με τι ασχολούνται.

Βοηθάει σ 'αυτό και το πόσο ενεργοί είναι και οι ίδιοι στα social media αναρτώντας φωτογραφίες από την προσωπική τους ζωή.

Αρκετοί όμως σταρ, έχουν επιλέξει να ζουν, εκτός δουλειάς, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πιθανόν να ακούγεται κλισέ, όμως δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί και ειδικά οι άντρες, που δεν έχουν καθόλου καλή σχέση με τη δημοσιότητα.

Αυτό φαίνεται συνήθως όταν, για τις ανάγκες προώθησης μιας ταινίας τους, καλούνται να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις και να δώσουν συνεντεύξεις. Είναι συγκρατημένοι, αποφεύγουν τα πολλά σχόλια και δίνουν την εντύπωση ότι μετρούν τα λεπτά για να τελειώσει το …μαρτύριο τους.

Για πολλούς λοιπόν διάσημους, δεν γνωρίζουμε παρά ελάχιστα για τη ζωή τους ή δεν έχουμε δει σε φωτογραφίες ( ούτε παπαρατσικές) τα παιδιά τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε λοιπόν 18 διάσημους μπαμπάδες και τους γιους τους οι οποίοι είναι πλέον ενήλικες. Μεταξύ αυτών, τους: Jack Quaid και Dennis Quaid Chester Hanks και Tom Hanks, Damon Wayans και Damon Wayans Jr, και πολλούς άλλους. Ορισμένοι έχουν ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά τους και άλλοι όχι.

Δείτε το βίντεο ευθύς αμέσως:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved