Επιτέλους! Παιδικά αθλητικά παπούτσια όπως τα θέλω και με όσα χρήματα... «βγαίνω»!

Έλεγα να καθυστερήσω λίγο ακόμη τις χειμωνιάτικες αγορές μου -ειδικά για τα αθλητικά παπούτσια της Νικόλ- αλλά οι προβλέψεις του Σάκη Αρναούτογλου και του Τάσου Αρνιακού για ασθενείς βροχές και καταιγιδες μου άλλαξαν τα σχέδια.

Μαργαρίτα Νικολάου
Επιτέλους! Παιδικά αθλητικά παπούτσια όπως τα θέλω και με όσα χρήματα... «βγαίνω»!

Τα καλοκαιρινά αθλητικά της Νικόλ είναι υφασμάτινα και δεν ενδείκνυνται για βροχή. Έτσι έπρεπε να της αγοράσω αθλητικά παπούτσια που δεν θα περνάει το νερό μέσα και γαλότσες, βγαίνοντας έτσι εκτός προϋπολογισμού αυτόν τον μήνα.

Εκτός από το low budget, ακόμη ένα πρόβλημα είναι το πρόγραμμά μου που είναι γεμάτο, με αποτέλεσμα να μην έχω χρόνο για βόλτες στα μαγαζιά και έρευνα αγοράς για να βρω όχι μόνο καλά παπούτσια αλλά και οικονομικά.

Το ενοίκιο, η Δ.Ε.Η., το νερό, τα τηλέφωνα (σταθερό και κινητά), το μπαλέτο της μικρής, τα αγγλικά, η δασκάλα που τη διαβάζει και όλα τα άλλα έξοδα που έχει ένα νοικοκυριό δεν αφήνούν και πολλά χρήματα στην άκρη για επιπλέον αγορές.

Αυτή την κουβέντα είχα με μια φίλη μου και μου πρότεινε ένα site που την αλήθεια θα την πω, δεν το ήξερα.

«Εγώ σώθηκα φιλενάδα! Ψωνίζω τόσο για μένα όσο και για το παιδί από το opo.gr !».

Το ίδιο απόγευμα, μόλις επέστρεψα στο σπίτι, έκατσα αναπαυτικά στον καναπέ του σαλονιού, πήρα το τάμπλετ στα χέρια και άρχισα να ρίχνω μια ματιά στο www.opo.gr. Δεν είναι κατάστημα, δεν τα πουλάει αυτό τα παπούτσια, απλά τα συγκεντρώνει όλα μαζί από σχεδόν όλα τα καταστήματα και έτσι σε βοηθάει να βρεις εύκολα αυτό που θες! Σε παραπέμπει στο εκάστοτε κατάστημα και αγοράζεις από εκεί, έτσι απλά.

Εύκολο στη χρήση. Η αρχική σελίδα είναι αυτή:

athlitika papoutsia opo gr 2

Επέλεξα την κατηγορία παιδικά:

athlitika papoutsia opo gr 3

Έπειτα πήγα στην κατηγορία παιδικά αθλητικά παπούτσια και μέσα από τα φίλτρα έκανα ακόμη πιο ξεκάθαρο αυτό το οποίο έψαχνα.

athlitika papoutsia opo gr 4

Ήθελα παπούτσια running, για κορίτσι, νούμερο 34, χρώμα μοβ, ροζ ή γαλάζιο, η εταιρία δεν με απασχολούσε αλλά είχε να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλά γνωστά brands, με κορδόνια, από 50 έως 90 ευρώ (είχε και πιο οικονομικά μέχρι 20 ευρώ και τέλος ζήτησα να μου βγάλει παπούτσια με έκπτωση 50% και πάνω.

opo papoutsia

Εντάξει! Βρήκα αρκετά και ωραία αθλητικά παπούτσια και μάλιστα στα μέτρα μου. Την ίδια διαδικασία ακολούθησα και για τις γαλότσες της.

athlitika papoutsia opo gr 6

Λίγο πριν να ολοκληρώσω τις αγορές μου σκέφτηκα να κάνω ένα δώρο και σε εμένα. Τα κρύα έρχονται και χρειάζομαι ένα άνετο ζευγάρι αθλητικά (γιατί τρέχω πολύ καθημερινά) παπούτσια. Τα βρήκα και όπως βλέπετε με έκπτωση μάλιστα 34%.

athlitika papoutsia opo gr 1

Τόσο εγώ όσο και η Νικόλ περιμένουμε μέσα σε 2-3 εργάσιμες να παραλάβουμε τα νέα μας παπούτσια.

Αν ψάχνετε και εσείς παπούτσια για τα παιδιά σας και όχι μόνο, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το Opo.gr.

Θυμηθείτε με! Δεν θέλει κόπο θέλει... opo!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved