Αυτές οι φωτογραφίες θηλασμού είναι διαφορετικές από τις άλλες και έγιναν viral για έναν & μόνο λόγο

Μπορεί να μην την γνωρίζετε όμως έχετε δει σίγουρα στο παρελθόν φωτογραφίες της Alicia Atkins.

Αυτές οι φωτογραφίες θηλασμού είναι διαφορετικές από τις άλλες και έγιναν viral για έναν & μόνο λόγο

Εμείς εδώ και αρκετό καιρό ακολουθούμε τον προσωπικό της λογαριασμό τόσο στο Instagram όσο και στο Facebook μιας και οι φωτογραφίες της αποτυπώνουν την μητρότητα από την αρχή (εγκυμοσύνη) μέχρι το τέλος (τοκετό) και το ταξίδι του θηλασμού.

Οι φωτογραφίες που την έχουν κάνει γνωστή ωστόσο δεν είναι άλλες από εκείνες του θηλασμού. Αυτές γίνονται viral χρόνια τώρα και το ίδιο συνέβη και φέτος.

Κάθε μαμά που φωτογραφίζει η Alicia έχει και μια διαφορετική ιστορία να πει. Μέσα από τη διαφορετική εμπειρία της και μέσα από τις αλλαγές που έχει βιώσει και βιώνει το σώμα της.

Για την Alicia είναι σημαντικό να μπορεί να δει κάποιος την ομορφιά της μητρότητας και του θηλασμού, χωρίς να σταθεί στο σώμα μιας μαμάς, κάνοντας αυτές τις γυναίκες να νιώθουν όμορφες και γεμάτες αυτοπεποίθηση.

Η ίδια δυστυχώς όμως, έχει δεχθεί σχόλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook από ανθρώπους που της λένε ότι θυμώνουν όταν βλέπουν μια γυναίκα που θηλάζει. Η Alicia όμως δίνει την ίδια απάντηση σε όλους: «Αυτό είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Θα το βλέπετε παντού. Όπου και αν πάτε. Είναι απλό, απλά κοιτάξτε αλλού, προσπεράστε το post ή μην με ακολουθείτε. Δεν χρειάζεται να είστε αρνητικοί, αγενείς ή να κρίνετε τις μαμάδες. Είναι ήδη δύσκολος ο θηλασμός. Μην τον κάνετε δυσκολότερο!»

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες της έτσι όπως τις δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τον λογαριασμό της στο Facebook.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved