Αντιγόνη Ψυχράμη: Η φώτο με τον Νταλάρα από τη βάφτιση του γιου της & το τρυφερό μήνυμα (pic)

Τι ανέβασε η γλυκιά μανούλα στο Instagram;

Αντιγόνη Ψυχράμη: Η φώτο με τον Νταλάρα από τη βάφτιση του γιου της & το τρυφερό μήνυμα (pic)

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους. Το όνομα αυτού; Χάρης. Η βάφτιση έγινε σε στενό οικογενειακό & φιλικό κύκλο, στην Αγία Παρασκευή Μαραθώνα.

Το «παρών» έδωσαν φίλοι του ζευγαριού και από τον καλλιτεχνικό χώρο. Η Κατερίνα Καραβάτου, η Όλγα Λαφαζάνη και η Κατερίνα Γερονικολού, ήταν μόνο μερικοί από τους επωνύμους που επιβεβαίωσαν την παρουσία τους στη βάφτιση του μικρού Χάρη, μέσα από τα posts και τα stories που ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Άλλωστε, και οι νονοί του νεοφώτιστου είναι όλοι ηθοποιοί: Νάντια Κοντογεώργη, Κωνσταντίνος Καϊκής, Μίνωας Θεοχάρης και Ελευθερία Μπενοβία.

Με την παρουσία του ωστόσο, ξεχώρισε ο Γιώργος Νταλάρας. Όπως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Αντιγόνη Ψυχράμη, η παρουσία του Γιώργου Νταλάρα στην βάφτιση του γιου της ήταν ιδιαίτερα σημαντική για αυτήν.

Η γλυκιά μανούλα, ανέβασε τη φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω, την οποία συνόδευσε με το εξής μήνυμα:

antigoni psichrami 71959284 590660895010672 7530850543023781349 n

«Κάθε φορά δίπλα του θα νιώθω το παιδί που τραγούδησε μαζί του και κάθε φορά η παρουσία του θα μου θυμίζει πως η αγάπη είναι ένα παιδί που τραγουδάει .... η παρουσία σας με την Άννα ειναι σαν ευχή για τη ζωή του Χάρη. Ευχή για μουσική, αλήθεια, εργατικότητα, συναισθηματική επικοινωνία και αγάπη για την τέχνη....σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.»

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @antigoni_psichrami

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved