Δούκισσα Νομικού: Φωτογραφίζει μια υπέροχη γωνιά από το παιδικό δωμάτιο της κόρης της (pics)

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει εδώ και περίπου δύο εβδομάδες η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης μιας και έχουν επιτέλους κοντά τους τη νεογέννητη μικρούλα τους.

Δούκισσα Νομικού: Φωτογραφίζει μια υπέροχη γωνιά από το παιδικό δωμάτιο της κόρης της (pics)

Η μικρή Αναστασία, όπως η ίδια αποκάλυψε ότι θα είναι το όνομά της, γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου και ζύγιζε 3.130 γρ.

Τα νέα της γέννησης της μικρούλας έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της Happy Day. «Θα ξεκινήσω με μια πολύ ευχάριστη είδηση. Η Δούκισσα Νομικού χθες το βράδυ στις 10 με οξύ τοκετό έφερε στον κόσμο την κόρη της» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και η είδηση άρχισε από εκείνη τη στιγμή να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Δούκισσα Νομικού - 7 μέρες με την μπεμπούλα στο σπίτι

Η Δούκισσα βρίσκεται στο σπίτι της και απολαμβάνει αυτές τις μοναδικές στιγμές έχοντας κοντά της τον σύζυγό της, τους γονείς της και φυσικά τον μικρό Σάββα που όπως φαίνεται πρέπει να έχει ξετρελαθεί με τη μικρή του αδερφούλα.

Την πρώτη τους φωτογραφία δημοσίευσε και η Δούκισσα στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας τον Σάββα να κάθεται δίπλα στη μικρή Αναστασία παρατηρώντας τη, τη στιγμή που κοιμάται.

«Τα παιδιά μου! Η ζωή μου όλη !
Ευχαριστώ τον άντρα μου, τον καλύτερο πατέρα και σύζυγο που θα μπορούσα να ζητήσω, τον γιατρό μου, Πέτρο Νικολαΐδη, ο οποίος για άλλη μία φορά με βοήθησε να έχω έναν υπέροχο, φυσιολογικό και φυσικό τοκετό, την μαία μου Λαμπρινή Παλληκαρά που με καθοδήγησε ξανά με τέτοιον τρόπο ώστε να καταφέρω να απολαύσω το κάθε λεπτό αυτού του θαύματος, όλο το προσωπικό του ΙΑΣΩ για την άψογη φροντίδα και φυσικά όλους εσάς για την αγάπη και τη μεγάλη αγκαλιά σας», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της με τα likes και τις ευχές να πέφτουν για ακόμη μια φορά βροχή.

Το παιδικό δωμάτιο της Αναστασίας

Η Δούκισσα πριν μερικές ώρες μας καληνύχτισε με ένα υπέροχο Insta story. Δημοσίευση που έδειχνε μια μικρή αλλά υπέροχη γωνιά από το βρεφικό δωμάτιο της μικρούλας.

Μια φωτεινή ταμπέλα με το όνομά της, χνουδωτά μαξιλαράκια και λούτρινα παιχνίδια είναι μερικά από όλα εκείνα που θα βρει κανείς στο δωμάτιό της.

Δείτε το δωμάτιο της λίγων ημερών Αναστασίας στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved