Ελένη Χατζίδου: Έκλεισε ένα μήνα η μπέμπα και μας δείχνει ολόκληρη φώτο για πρώτη φορά (pics)

Ξημερώματα της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου, υποδέχτηκαν πρόωρα το πρώτο τους παιδάκι.

Ελένη Χατζίδου: Έκλεισε ένα μήνα η μπέμπα και μας δείχνει ολόκληρη φώτο για πρώτη φορά (pics)

«Δεν υπάρχουν λόγια γι’αυτό το θαύμα… Ήρθες λίγο νωρίτερα τελικά και με άγχωσες αλλά με τον πατέρα σου στο πλάι μου δεν είχα να φοβάμαι τίποτα! Σ’αγαπώ μικρή μου τόσο μα τόσο πολύ» έγραψε στο Instagram η Ελένη Χατζίδου αμέσως μετά την γέννηση της μικρής της κόρης, δημοσιεύοντας μάλιστα την πρώτη φωτογραφία της μικρούλας.

Ένα εξίσου τρυφερό μήνυμα και μια αξιολάτρευτη φωτογραφία που τον δείχνει να κρατά στην αγκαλιά του τη νεογέννητη κόρη του, δημοσίευσε και ο Ετεοκλής, στον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram. «Έσπασαν τα νερά μου είπε η γυναίκα μου και ήταν η στιγμή που ήξερα πως το πιο όμορφο ταξίδι ξεκινάει. Φυσικά και δεν μπορούσα να αφήσω την γυναίκα μου ούτε στην αίθουσα τοκετών, νιώθω ευλογημένος και τυχερός που είδα το θαύμα της ζωής και αγκάλιασα το παιδάκι μου μόλις ακριβώς ήρθε στην ζωή. Σας αγαπώ πολύ και και τις δυο σας».

Όπως δήλωσε στη Real «το μωράκι είναι πανέμορφο γεννήθηκε στις 12:15 τα ξημερώματα της Δευτέρας (2/9) με φυσιολογικό τοκετό και είναι πολύ ήσυχο! Ζυγίζει 3.170 γραμμάρια και μοιάζει στον μπαμπά της!Γεννήσαμε δυο εβδομάδες νωρίτερα, δεν συνηθίζεται για πρώτο παιδάκι, οι περισσότερες γεννούν μετά την καθορισμένη ημερομηνία, αλλά ίσως επειδή έκανα την ίδια ημέρα το baby shower κουράστηκα και μπορεί να έπαιξε τον ρόλο του και αυτό! Το βράδυ που τελείωσε το πάρτι με πιάσανε οι πόνοι. Όλες οι φίλες μου, μου έλεγαν τι κουράγιο είναι αυτό που έχω και πώς κάνω το πάρτι στον μήνα μου και να τα αποτελέσματα… Αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά είχα τον γιατρό μου συνέχεια στο πλευρό μου»…

Ελένη Χατζίδου - Ένα μήνα μαμά

Καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και περιγράφει όλα εκείνα που νιώθει από τη στιγμή που έγινε μαμά. Μιλά για τον θηλασμό, στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς στις απανταχού λεχώνες και δείχνει το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς.

Πριν μερικά λεπτά δημοσίευσε φωτογραφία δείχνοντας για πρώτη φορά ολόκληρη φώτο με το Μελιτάκι της σχολιάζοντας: «Έχει επαληθευτεί
Κλείσαμε κιόλας ένα μήνα από την πρώτη μέρα που σε κράτησα στην αγκαλιά μου!
Κ από Τότε είσαι όλος μου ο κόσμος,ο λόγος για να υπάρχω κ να προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη κάθε μέρα!
Σ αγαπαω Μελιτάκι μου»

Δείτε τη φωτογραφία:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved