Δανάη Μπάρκα:Το αγενές σχόλιο για το σώμα της που την έκανε να ξεσπάσει (pics)

Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου ξέσπασε!

Δανάη Μπάρκα:Το αγενές σχόλιο για το σώμα της που την έκανε να ξεσπάσει (pics)

Σε μερικά Insta story που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό η Δανάη Μπάρκα, μίλησε για τη διαφορετικότητα των ανθρώπων, για την ομορφιά, για τα παραπανίσια κιλά και για το «ωραίο» που είναι εντελώς υποκειμενικό.

«Θα πω μόνο τα εξής: Όλοι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί. Κανείς δεν έχει την υποχρέωση να αποδεχτεί κανέναν γιατί κανείς δεν έχει έρθει στην γη με τον τίτλο του "αποδοχέα" για να ορίσει τι πρέπει να υπάρχει και τι όχι.

Το τι θεωρεί "ωραίο" ο καθένας είναι εντελώς υποκειμενικό. Τον τρόπο και τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί ο καθένας για να εκφραστεί τα ορίζει η παιδεία και η μόρφωσή του. Παιδεία δεν ειναι το Πανεπιστήμιο. Παιδεία είναι η συμπεριφορά, η καλλιέργεια, η ευγένεια και η διακριτικότητα (και άλλα πολλά)».

H Δανάη Μπάρκα μπορεί να είναι φαν των social media αλλά δεν είναι καθόλου φαν των διάφορων εφαρμογών που ρετουσάρουν το κορμί. Η ίδια είναι περήφανη για τον εαυτό της, για την εικόνα της και με κάθε τρόπο και κάθε αφορμή προσπαθεί να δείξει σε όλα τα κορίτσια που έχουν παραπάνω κιλά εκεί έξω ότι είναι μοναδικές, ξεχωριστές και όμορφες.

Θυμόσαστε μια αντίστοιχη ανάρτησή της που έκανε το καλοκαίρι; Τοτε είχε γράψει: «Οφείλετε μόνο ένα πράγμα στον εαυτό σας:
ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ !!!

Όποιος κι αν είσαι, ό,τι κι αν έχεις καταφέρει θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θα βρουν να πουν κάτι κακό ή να μείνουν στο «αρνητικό» σας.

Να θυμάστε ότι εκείνοι (δυστυχώς) θα παραμείνουν πάντα κακεντρεχείς και δυστυχισμένοι .
Εσείς να είστε δυνατοί, χαρούμενοι και απελευθερωμένοι.
Αυτό είναι ζωή.
Η χαρά βρίσκεται στο να αγαπάμε τον εαυτό μας και να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα απολαμβάνοντας την καθημερινότητα.
Ζήστε, αγαπήστε, χαρείτε και προσπαθήστε να διώχνετε την μαυρίλα που υπάρχει γύρω μας».

Τα σημερινά της post όμως είχαν ένα μακροσκελές μήνυμα που συνεχιζόταν. Η ίδια εξέφρασε και την άποψή της: «Η εικόνα αλλάζει, η λάμψη υποχωρεί, το δέρμα ζαρώνει, η ενέργεια πέφτει, το σώμα κρεμάει. Ένα κοφτερό μυαλό, ένα αληθινό χαμόγελο, το χιούμορ, η εξυπνάδα, η ευφυΐα, η ευγένεια, η αισθητική, η ενσυναίσθηση, η δοτικότητα και η καλλιέργεια ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΙ όσα χρόνια και αν περάσουν. Στο τέλος αυτά μένουν!».

Δείτε τη συνέχεια των μηνυμάτων της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved