Ρούλα Ρέβη: «Πώς μπορεί κάποιος να διδάξει αυτό στα παιδιά του;» (pics & vid)

Πώς μία βόλτα με το πατίνι, πυροδότησε σκέψεις για τη συμπεριφορά και τον χαρακτήρα των παιδιών;

Ρούλα Ρέβη: «Πώς μπορεί κάποιος να διδάξει αυτό στα παιδιά του;» (pics & vid)

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια και ως γονείς έχουν τα άγχη και τις ανησυχίες που λίγο-πολύ όλοι έχουμε.

Μερικές εβδομάδες πριν, τα δίδυμα παιδιά τους, Ειρήνη και Άγγελος, γιόρτασαν τα τέταρτα γενέθλιά τους. Έχουν πια μεγαλώσει πολύ και από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν τόσο η Ρούλα Ρέβη, όσο και ο Αποστόλης Τότσικας στα social media, βλέπουμε ότι και τα δύο είναι αρκετά δραστήρια στην καθημερινότητά τους.

Όλα αυτά τα χρόνια, δεν είναι λίγες οι φορές που η Ρούλα Ρέβη έχει μοιραστεί σκέψεις και ανησυχίες με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές.

Το ίδιο μάλιστα έκανε και χθες. Αφορμή στάθηκε μία οικογενειακή του εξόρμηση κατά την οποία η μικρή Ειρήνη έπαιζε με το αγαπημένο της πατίνι.



Η μικρή τρέχει γεμάτη πάθος και χαρά με το πατίνι της, έτοιμη να ανακαλύψει τον κόσμο χωρίς φόβο, ταυτόχρονα όμως γυρίζει και κοιτάει τους γονείς της αποζητώντας να νιώσει την ασφάλεια που της παρέχει η παρουσία τους. Αυτά ακριβώς τα αντιφατικά συναισθήματα και συμπεριφορά, ήταν που πυροδότησαν το παρακάτω μήνυμα της διάσημης φωτογράφου και χαράς:

«Κοίτα ένα βλέμμα που μου ρίχνει, παρότι φεύγει μακριά μου με μανία .... γυρνώντας πίσω το κεφάλι της ψάχνει την ασφάλεια της και ας θέλει να πετάξει με το πατίνι της. Τι ευθύνη ρε παιδιά; Και πώς θα γίνει ακόμα και όταν δεν θα είμαστε πίσω της εγώ και ο μπαμπάς της, να έχουμε αφήσει εκεί πίσω της αυτή την ασφάλεια που νοιώθει πίσω από την πλάτη της; Πώς μπορεί κάποιος να το διδάξει ή να το διδαχτεί αυτό; Και πόση προσπάθεια να βάλουμε για να πετύχει;» ήταν το μήνυμά της.

Η Ρούλα Ρέβη, ως φωτογράφος που είναι, λατρεύει να απαθανατίζει τα παιδιά της στην καθημερινότητά τους. Δείτε ακόμη φωτογραφίες των αγαπημένων της μοντέλων στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @roula.revi

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved