Φωτεινή Αθερίδου: Οι φώτο με τον οκτώ ημερών γιο της- Όσα αποκάλυψε ο παππούς, Θοδωρής!

Η Φωτεινή Αθερίδου έγινε μανούλα πριν μία εβδομάδα και δημοσίευσε τις πιο όμορφες φωτογραφίες με τον «πρίγκιπά» της και αξίζει να τις δεις!

Φωτεινή Αθερίδου: Οι φώτο με τον οκτώ ημερών γιο της- Όσα αποκάλυψε ο παππούς, Θοδωρής!

Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκασούκα, η Φωτεινή έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον επίσης ηθοποιό σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα την Κυριακή, 22/9!

Η ανακοίνωση του ερχομού του μπόμπιρα έγινε από τη μητέρα της ηθοποιού, η οποία με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους πως ο εγγονός της «ήρθε».

Η τρισευτυχισμένη ηθοποιός απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές με τον γιο της, τον Θοδωρή Junior και ο παππούς, Θοδωρής Αθερίδης στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον ερχομό του μπόμπιρα έκανε τις πιο τρυφερές δηλώσεις στο Πρωινό!

Ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης μιλά για το εγγόνι του και «λιώνει»!

Ο Θοδωρής τόνισε «Δεν ξέρω αν μπορεί ο εγγονός μου, που θα πάρει και το όνομά μου να ξεπεράσει σε αγάπη την κόρη μου. Με την κόρη μου έχω αρρώστια, έχω ένα κόλλημα. Δεν μπαίνει θέμα σύγκρισης. Είναι ανωριμότητα να πεις ποιον αγαπάς περισσότερο τον έναν ή τον άλλον. Τον μικρό τώρα τον γνώρισα και με έχει τρελάνει αλλά ο έρωτάς μου είναι η κόρη μου»!

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της Φωτεινής Αθερίδου με τον μπόμπιρά της στο σπίτι αλλά και όσα δήλωσε ο πανευτυχής παππούς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved