Αυτή η μαμά και το τυφλό παιδί της βραβεύτηκαν ως οι καλύτεροι φίλαθλοι της χρονιάς (vid)

Η ιστορία της Silvia Grecco και του γιου της κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Αυτή η μαμά και το τυφλό παιδί της βραβεύτηκαν ως οι καλύτεροι φίλαθλοι της χρονιάς (vid)

Η Silvia Grecco είναι μία μαμά από τη Βραζιλία και έχει δύο μεγάλες αγάπες, τον γιο της, Nickollas και το... ποδόσφαιρο. Γιατί όμως το όνομα το δικό της και του γιου της κάνουν τις τελευταίες ημέρες το γύρο των ελληνικών και ξένων μέσων;

Aς πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Silvia ανέκαθεν αγαπούσε το ποδόσφαιρο και όταν γεννήθηκε ο γιος της, ήθελε να του μεταδώσει αυτήν της την αγάπη. Αν και τυφλός, η Silvia τον έπαιρνε μαζί της στο γήπεδο, συνέδεε το κινητό της με το ραδιόφωνο και o μικρός Nickollas προσπαθούσε να παρακολουθήσει τον αγώνα με τα ακουστικά του. Η συμπεριφορά όμως του γιου της, την έκανε να συνειδητοποιήσει ότι αυτό δεν ήταν αρκετό.

«Ένιωθα ότι απλά καθόταν εκεί και δεν μπορούσε να παρακολουθήσει πραγματικά ό,τι συνέβαινε», δήλωσε.

Η Silvia του ζήτησε να βγάλει τα ακουστικά και άρχισε να του διηγείται τον αγώνα δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο. Έκτοτε, έγινε η προσωπική του εκφωνήτρια και περιέγραφε κάθε λεπτό του αγώνα της αγαπημένης του ομάδας της Παλμείρας.

Μαμά και γιος δεν έχασαν ούτε έναν αγώνα και η FIFA αποφάσισε να τιμήσει την Sandra Grecco και τον γιο της, δίνοντάς τους τον τίτλο των καλύτερων φιλάθλων για φέτος.

Στο βίντεο που ακολουθεί και που μέχρι στιγμής έχει πολλές δεκάδες χιλιάδες views, η Silvia περιγράφει η ίδια την ιστορία της. Αξίζει να το δείτε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved