Ρίτσα Μπιζόγλη: Δείτε τον κούκλο ανιψιό της (pics)

Η φωτογραφία και το σχόλιο της γνωστής δημοσιογράφου.

Ρίτσα Μπιζόγλη: Δείτε τον κούκλο ανιψιό της (pics)

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων του ANT1 Ρίτσα Μπιζόγλη είναι από τις πιο διακριτικές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης.

Παρά τη μακρόχρονη καριέρα της, έχει καταφέρει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Δεν φωτογραφίζεται συχνά, δίνει ελάχιστες συνεντεύξεις και προσπαθεί να περνά, εκτός δουλειάς, αρκετό χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους της.

Ακόμα και στα social media η παρουσία της είναι …μετρημένη. Αρκεί μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να το διαπιστώσει κανείς.

«Σπανίως με αναγνωρίζουν στο δρόμο. Οι άνθρωποι των ειδήσεων δεν είναι πρότυπα ζωής, αλλά άνθρωποι που κάνουν τη δουλειά τους και λένε τις ειδήσεις. Όσοι με αναγνωρίζουν νομίζω ότι με αναγνωρίζουν από τη φωνή μου και μόνο. Βέβαια, όπως βλέπεις κι εσύ, κυκλοφορώ εντελώς διαφορετικά σε σχέση με την τηλεοπτική μου εικόνα, την οποία δεν ακολουθώ μόλις τελειώσει η δουλειά μου. Με τους δικούς μου ανθρώπους είμαι κοινωνική, μου αρέσουν πολύ οι βόλτες, λατρεύω να βλέπω θεατρικές παραστάσεις και αγαπάω πολύ τις παρέες μου, τις οποίες έχω αποκτήσει τόσο από την παιδική μου ηλικία όσο και από το επαγγελματικό μου περιβάλλον», είχε πει σε συνέντευξή της στο People.

Σημειώνεται ότι η παρουσιάστρια από το 2004 είναι παντρεμένη με τον επίσης δημοσιογράφο Παναγιώτη Γερολυμάτο.

Και μπορεί να μην δημοσιοποιεί συχνά φωτογραφίες από τη ζωή της, ωστόσο, κάνει κάποιες αναρτήσεις αραιά και που. Όπως αυτή τη φωτογραφία του ανιψιού της.

Δείτε την όπως και μερικές άλλες στη gallery που ακολουθεί.

Φωτογραφίες : Ritsa Bizogli

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved