GNTM: Η Αφροδίτη Μπάρμπα μας δείχνει για 1η φορά την 5χρονη κόρη της (pics & vid)

Τις τελευταίες ημέρες το όνομά της κάνει το γύρο των ελληνικών media.

GNTM: Η Αφροδίτη Μπάρμπα μας δείχνει για 1η φορά την 5χρονη κόρη της (pics & vid)

H Αφροδίτη Μπάρμπα είναι η εντυπωσιακή καλλονή που έκλεψε τις εντυπώσεις σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του GNTM. Ο λόγος; Όχι μόνο το αψεγάδιαστο σώμα της και το εντυπωσιακό πρόσωπό της, αλλά και η συγκινητική ιστορία της ζωής της που θυμίζει σενάριο ταινίας.

Την Αφροδίτη τη γνωρίσαμε πρώτη φορά πριν από οχτώ χρόνια, όταν το 2011 κατέκτησε τον τίτλο της Miss Playboy. Τρία χρόνια αργότερα, η ζωή της μελαχρινής καλλονής άλλαξε ριζικά όταν γνώρισε και ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα έναν σεΐχη. Στην αρχή, όλα κυλούσαν ομαλά και η ίδια ένιωθε σαν πριγκίπισσα παραμυθιού. Σχεδόν αμέσως μένει έγκυος και σταδιακά όλα αλλάζουν. Μετά τη γέννηση της κόρης της, η ζωή της μοιάζει με μαρτύριο. Στο παρελθόν η Αφροδίτη Μπάρμπα είχε υπάρξει καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, στην οποία και εκμυστηρεύτηκε στιγμές από την κοινή ζωή της με τον σεΐχη.



«Στην εγκυμοσύνη μου άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά. Μου πρόσφερε τα πάντα αλλά ζούσα σε μικρό κλουβί. Ήμουν καλυμμένη όλη όταν κυκλοφορούσα. Ήταν δύσκολο να βγω έξω μόνη μου. Δεν είχα φίλους, δεν ειχα τίποτα. Η μόνη μου παρέα ήταν το προσωπικό. Μου έκανε ψυχολογικό πόλεμο, δεν ήμουν ευτυχισμένη… Γίνονταν κάποια σκηνικά μέσα στο σπίτι. Εξαφανιζόταν για αρκετές μέρες και ήμουν μόνη μου με παιδί. Με μείωνε σαν γυναίκα, μου μιλούσε άσχημα, δεν έδινε σημασία ούτε σε εμένα, ούτε στο παιδί, δεν άφηνε χρήματα. Υπήρξαν μέρες που δεν είχα να δώσω στο παιδί μου γάλα. Ένα πρωί φύγαμε»

Σήμερα, η Αφροδίτη Μπάρμπα έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της. Η ίδια μένει μόνιμα στην Ελλάδα και μεγαλώνει μόνη της την 5χρονη κόρη της. Στήριγμά της, η οικογένειά της. Θέλοντας να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για το παιδί της της, πήρε την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο Greece's Next Top Model και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ομορφιά της αλλά και η συγκινητική ιστορία της, εντυπωσίασε τους κριτές. Μάλιστα, το μοντέλο, έφτασε εκεί με τη συνοδεία της μαμάς της, η οποία είναι επίσης μία κούκλα. Δείτε την audition της στο παρακάτω βίντεο.



Η ιστορία της φυσικά άγγιξε και εμάς και ρίχνοντας μία ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βρήκαμε τη μία και μοναδική φωτογραφία της κόρης της. Όλες οι άλλες, είναι φωτογραφίες με την ίδιες από διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς της.

Δείτε την 5χρονη κόρη της Αφροδίτης Μπάρμπα και του σεΐχη, στην gallery που ακολουθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved